19/9/12

Δηλώσεις του Υπουργού Υγείας αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια και τα ιδιωτικά φαρμακεία 19/09/2012

H άμεση εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας αποτελεί επιτακτική ανάγκη, επισήμανε ο Υπουργός Υγείας Δρ. Σταύρος Μαλάς, κληθείς να τοποθετηθεί επί των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τόσο τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια όσο και τα ιδιωτικά φαρμακεία.

Η Υπουργός Εξωτερικών υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο μελών της Αμερικανικής Διπλωματικής Αποστολής στη Λιβύη 19/09/2012

Η Υπουργός Εξωτερικών δρ Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή υπέγραψε σήμερα, στην οικία του Πρέσβη των ΗΠΑ στη Λευκωσία, το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του Αμερικανού Πρέσβη Christopher Stevens και τριών άλλων μελών της αμερικανικής αποστολής στη Λιβύη, μετά από επίθεση εναντίον του Προξενείου των ΗΠΑ στη Βεγγάζη, την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου.

Ο Βουλευτής κ. Νίκος Νικολαΐδης αναχωρεί για τη Σλοβενία 19/09/2012



Ο Βουλευτής κ. Νίκος Νικολαΐδης αναχωρεί αύριο για τη Σλοβενία για να συμμετάσχει σε συνεδρία της Επιτροπής Πολιτισμού, Επιστημών, Παιδείας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στην πόλη Maribor, πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2012.

Ο Υπουργός Εμπορίου θα συμμετάσχει σε διεθνές Φόρουμ για την Ενέργεια στο Μαρόκο 19/09/2012


Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Νεοκλής Συλικιώτης αναχωρεί σήμερα για το Ραμπάτ του Βασιλείου του Μαρόκο, όπου θα συμμετάσχει αύριο, ως κύριος ομιλητής, σε διεθνές Φόρουμ για την ενέργεια με θέμα «Η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής και ολοκληρωμένης περιφερειακής ενεργειακής αγοράς στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής: Η συμβολή της Χάρτας Ενέργειας».

Συζητήσεις ορόσημο για τον αθλητισμό, την υγεία και τους στημένους αγώνες

Η Κύπρος θα βρίσκεται στο επίκεντρο του Ευρωπαϊκού Αθλητισμού το τριήμερο 19 - 21 Σεπτεμβρίου 2012 με τα σημαντικά θέματα των «στημένων αγώνων», του ντόπινγκ, της ενεργού γήρανσης, του ευρωπαϊκού κοινωνικού διάλογου και της ανάπτυξης αρχών  καλής διακυβέρνησης στον αθλητισμό. Τα θέματα θα συζητηθούν κατά το Ευρωπαϊκό Αθλητικό Φόρουμ και την Άτυπη Συνάντηση των Υπουργών Αθλητισμού που θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διεθνές Συνέδριο με τίτλο: «Δια ανθύμησιν καιρού και τόπου, Λογοτεχνικές αποτυπώσεις του Κόσμου της Κύπρου», στις 6-9 Οκτωβρίου 19/09/2012

Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και το Τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου, οργανώνουν Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Διά ανθύμησιν καιρού και τόπου Λογοτεχνικές αποτυπώσεις του Κόσμου της Κύπρου» στη Λευκωσία, από 6 μέχρι 9 Οκτωβρίου.