19/10/11

Δηλώσεις του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο
19/10/2011
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας και ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας κ. Ντερβίς ΄Ερογλου είχαν σήμερα συνάντηση στο πλαίσιο των συνομιλιών που διεξάγονται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας στα εγκαίνια της 17ης Παγκύπριας Αγροτικής Έκθεσης

Η φετινή Παγκύπρια Αγροτική Έκθεση, που οργανώνεται για 17η φορά, οργανώθηκε για πρώτη φορά το 1978, τέσσερα χρόνια μετά τη βάρβαρη τουρκική εισβολή, ως ένα από τα μέτρα επαναδραστηριοποίησης των αγροτών, αύξησης της παραγωγής και βελτίωσης της ποιότητας των γεωργοκτηνοτροφικών μας προϊόντων.
 
Η Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Βοηθό Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ

Η Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Βοηθό Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑΗ Υπουργός Εξωτερικών δρ Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή συναντήθηκε σήμερα με τον Αναπληρωτή Βοηθό Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ αρμόδιο για Ευρωπαϊκές και Ευρω-ασιατικές Υποθέσεις κ. Eric Rubin.
 
Ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στα εγκαίνια της 17ης Παγκύπριας Αγροτικής ΄Εκθεσης

19/10/2011


Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια

19/10/2011
Δεν είναι ελπιδοφόρο το μήνυμα που μπορώ να δώσω σήμερα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας αναφερόμενος στις απευθείας συνομιλίες για το Κυπριακό τις οποίες διεξάγει με τον ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας κ. Ντερβίς ΄Ερογλου.