9/2/12

* Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου σε σχέση με το φυσικό αέριο *Ακούστε Ζωντανά / www.euro- Vouli.net

09/02/2012
 «Ό,τι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, το έχουμε κάνει έπειτα από συμβολή και συζήτηση με τεχνοκράτες, αλλά οι πολιτικές αποφάσεις εναπόκεινται στην Κυβέρνηση διότι η Κυβέρνηση λογοδοτεί στο λαό», είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου αναφερόμενος στο θέμα που αφορά στον δεύτερο γύρο αδειοδότησης σε σχέση με το φυσικό αέριο.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου

09/02/2012

Τα περί ελευθερίας εγκατάστασης και εργασίας των Τούρκων υπηκόων που ισχυρίζεται η αντιπολίτευση, δεν ευσταθούν. Για την εγκατάσταση και την εργασία των Τούρκων υπηκόων τίθενται μόνιμοι περιορισμοί, επισήμανε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο.

* Τα όσα ισχυρίζεται σήμερα το ΕΥΡΩΚΟ διά του κ. Γιωργάλλα για το δικαίωμα διαμονής των Κυπρίων δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό απόσπασμα από το έγγραφο συγκλίσεων της 29ης Ιανουαρίου 2010. *Ακούστε Ζωντανά / www.euro- Vouli.net

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για το δικαίωμα διαμονής των Κυπρίων σε ολόκληρη την Κύπρο

09/02/2012

Συνάντηση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με τον Ύπατο Αρμοστή της Μεγάλης Βρετανίας στην Κύπρο

09/02/2012
 Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Σωτηρούλα Χαραλάμπους είχε σήμερα συνάντηση με τον Ύπατο Αρμοστή της Μεγάλης Βρετανίας στην Κύπρο κ. John Christopher William Matthew Kidd.

Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για νέο ιδιωτικό πανεπιστήμιο

09/02/2012
Με βάση το άρθρο 12 των περί Ιδιωτικών Πανεπιστημίων (Ίδρυση, Λειτουργία και Έλεγχος) Νόμων 2005 έως 2011, το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εγγραφή του “University of Central Lancanshire, Cyprus (UCLan Cyprus)” στο Μητρώο των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων.

Η Υπουργός Εμπορίου θα μιλήσει για τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε συνέδριο του LSE, στο Λονδίνο

09/02/2012

Η Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κα Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού αναχωρεί απόψε για το Λονδίνο όπου θα απευθύνει αύριο εισαγωγική ομιλία σε μονοήμερο συνέδριο του London School of Economics and Political Science (LSE) με θέμα «Η Κυπριακή Οικονομία σε μια Περίοδο Ευρωπαϊκής Αβεβαιότητας: Διαχείριση Μεταρρυθμίσεων και Αειφορία».

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Υπουργών Παιδείας της ΕΕ

09/02/2012

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργος Δημοσθένους μετέβη χθες στις Βρυξέλλες όπου θα λάβει μέρος στη σύνοδο του Συμβουλίου των Υπουργών Παιδείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 


Χαιρετισμός του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Ευθύμιου Φλουρέντζου στην εκδήλωση της ΕΔΟΝ με θέμα «Φρένο στην ταχύτητα, γκάζι στη ζωή» χθες στη Λάρνακα
09/02/2012