6/3/10

Δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη χθεσινή απόφαση του ΕΔΑΔ

NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS
 06/03/2010

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου προέβη σήμερα σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους αναφορικά με τη χθεσινή απόφαση του ΕΔΑΔ για τις οκτώ πιλοτικές προσφυγές Ελληνοκυπρίων. Στη δήλωσή του ο κ. Στεφάνου ανέφερε: «Η απόφαση του ΕΔΑΔ, με την οποία κηρύσσει ως μη παραδεκτές τις προσφυγές οκτώ Ελληνοκυπρίων στη διεκδίκηση των περιουσιών τους, αποτελεί αρνητική εξέλιξη.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS
 06/03/2010 
 Όταν ετοιμαστεί η γνωμάτευση θα ανακοινωθεί, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου ερωτηθείς αν υπήρξε κάτι νεότερο σχετικά με τη γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα για το θέμα που αφορά στον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού και στη θέση που διατηρεί ταυτόχρονα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου άνευ αποδοχών.

Μήνυμα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέα Δημητρίου για την 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS
 06/03/2010 
 Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, σπουδαστές και σπουδάστριες, μαθητές και μαθήτριες, Η 8η του Μάρτη έχει καθιερωθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια ως η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Έχουν περάσει 153 χρόνια από την ιστορική εξέγερση των γυναικών εργατριών στα υφαντουργεία της Νέας Υόρκης, εκείνη την 8η του Μάρτη του 1857.

Ομιλία της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους

NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

Ομιλία της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους στην εκδήλωση του Επαρχιακού Γραφείου Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων ΠΕΟ Λεμεσού 
 06/03/2010