20/10/13

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Ν. Αναστασιάδη στα εγκαίνια του ανακαινισμένου ξενοδοχείου “The Royal Apollonia”

Να μη μεταδοθεί πριν τις 7 μ.μ.

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που αποδέχθηκα την πρόσκληση να εγκαινιάσουμε, μαζί με τον Μακαριότατο, το ξενοδοχείο “The Royal Apollonia”, αυτό το ιστορικό ξενοδοχείο της Λεμεσού. Ήταν το πρώτο ξενοδοχείο πέντε αστέρων και είναι αυτό που είχε σημάνει και την απαρχή της τουριστικής ανάπτυξης της πόλης.

Χαιρετισμός του Υπουργού Συγκοινωνιών κ. Τ. Μητσόπουλου στις εκδηλώσεις εις μνήμην του Αρχιπλοίαρχου Ανδρέα Ιωαννίδη

Να μη μεταδοθεί πριν τις 5 μ.μ.

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου εις μνήμην του Αντιπρόεδρου του Ομίλου και ήρωα Διοικητή Ναυτικού κατά την έκρηξη στο Μαρί, Αρχιπλοίαρχου Ανδρέα Ιωαννίδη.

Χαιρετισμός του Υπουργού Συγκοινωνιών κ. Τ. Μητσόπουλου στη συνεστίαση των προσφύγων της κατεχόμενης Έγκωμης Αμμοχώστου

Μέρες σαν και αυτήν η ψυχή μας δραπετεύει και ταξιδεύει στη, για 39 χρόνια, βουβή πόλη της Αμμοχώστου, γυρεύοντας καταφύγιο στη χρυσή της παραλία και στα ερμητικά κλειστά πατρικά μας σπίτια. Η μνήμη στρέφεται γεμάτη πόνο και οδύνη εκεί όπου τα συρματοπλέγματα και ο στρατός κατοχής συνεχίζουν να εμποδίζουν τους νόμιμους κάτοικους από την επιστροφή τους στις πατρογονικές τους εστίες. Προσκυνούμε νοερά το ευλογημένο χώμα της γενέθλιας γης μας και εκφράζουμε την αστείρευτη