4/10/11

Ακούστε Ζωντανά / www.euro- Vouli.net-Live Radio

* Συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ *"Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης" Ι.Ι. Μάγερ

Δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου αναφορικά με δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΣΥ
04/10/2011
Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Αναστασιάδης στις σημερινές του δηλώσεις απαιτεί εδώ και τώρα εκλογές. Σε αντίθετη περίπτωση θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να οδηγήσει τον τόπο σε εκλογές, όπως αφήνει σαφώς να νοηθεί.

Συνάντηση της Υπουργού Εξωτερικών με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης της Μολδαβίας

04/10/2011


Μήνυμα του Προέδρου των Η.Π.Α. κ. Barack Obama για την 51η επέτειο της Κυπριακής Δημοκρατίας
04/10/2011
Σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια, ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. κ. Barack Obama εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την 51η επέτειο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δήλωση του Υπουργού Άμυνας κ. Δημήτρη Ηλιάδη

Δήλωση του Υπουργού Άμυνας κ. Δημήτρη ΗλιάδηΟ Υπουργός Άμυνας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Τύμβο Μακεδονίτισσας και το στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ όπου και κατέθεσε στεφάνια. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον λόγο της επίσκεψής του, ο κ. Ηλιάδης είπε:
 
 
Επιστολή του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια με την ευκαιρία της επετείου της ανεξαρτησίας

04/10/2011

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου
04/10/2011
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας προήδρευσε χθες βράδυ συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου στην οικία του, στη Λευκωσία.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια μετά τη συνάντησή του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Ντερβίς Έρογλου

04/10/2011


Αθήνα, 3 Οκτωβρίου 2011

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, στο πλαίσιο της τακτικής και συχνής επικοινωνίας που διατηρούν.

Δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια
03/10/2011
Στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα εγκαίνια του οικήματος της Α.Ε.Μ Μόρφου, απόψε στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: