17/2/11

Δηλώσεις της Ειδικής Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

Δηλώσεις της Ειδικής Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο

Δηλώσεις της Ειδικής Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην ΚύπροΜετά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Ντερβίς Έρογλου, στο πλαίσιο των απευθείας συνομιλιών, η Ειδική Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο κα Lisa M. Buttenheim ανέφερε, μεταξύ άλλων,

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια
17/02/2011
Η ελληνοκυπριακή πλευρά ζήτησε σήμερα επαναβεβαίωση της βάσης των συνομιλιών και στην επόμενη συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων, ενώπιον και του Ειδικού Σύμβουλου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό κ. Αλεξάντερ Ντάουνερ, θα γίνει συζήτηση γι’ αυτό το θέμα, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας.

Χαιρετισμός του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Motives» της Κουβανής φωτογράφου Γιένι Μουνιόα Κουμπς, στη Λευκωσία
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου. Μετά τη λήξη της συνεδρίας ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου προέβη στην ακόλουθη δήλωση στους δημοσιογράφους: 
 

Νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Τ/Κ ηγέτη

Νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Τ/Κ ηγέτηΝέα συνάντηση πραγματοποιούν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Χριστόφιας, και ο Τ/Κ ηγέτης, κ. Ντερβίς Έρογλου, στο πλαίσιο της διαδικασίας των απευθείας διαπραγματεύσεων για εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό.