5/1/11

Ο Υπουργός Εμπορίου συναντήθηκε με την ηγεσία της ΕΔΕΚ
05/01/2011

Ο Υπουργός Εμπορίου συναντήθηκε με την ηγεσία του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

05/01/2011
Ολοκληρώθηκε σήμερα ο κύκλος των επαφών του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη για ενημέρωση των κοινοβουλευτικών κομμάτων αναφορικά με το θέμα της έλευσης του φυσικού αερίου στην Κύπρο, με συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κα Ιωάννα Παναγιώτου.

Σύσκεψη υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας για την καταπολέμηση της βίας NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

Σύσκεψη υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας για την καταπολέμηση της βίας
05/01/2011
Υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο σύσκεψη κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της καταπολέμησης της βίας, υπό το φως των φαινομένων φασιστικής και ρατσιστικής βίας.

Ενημέρωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου προς τους δημοσιογράφους

Ενημέρωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου προς τους δημοσιογράφους
05/01/2011
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου προέβη σήμερα σε ενημέρωση των δημοσιογράφων, στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο κ. Στεφάνου ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους τα ακόλουθα:

Την προσεχή Τετέρτη συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο

Οι τελευταίες εξελίξεις στο κυπριακό πρόβλημα θα απασχολήσουν το Εθνικό Συμβούλιο που θα συνέλθει την προσεχή Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια.

Ο Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τους υπεύθυνους των κοινοβουλευτικών κομμάτων για θέματα εξωτερικής πολιτικής