15/9/10

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Λουκάς Λουκά απάντησε σήμερα σε δηλώσεις της αντιπολίτευσης ότι η Κυβέρνηση «σφυρίζει αδιάφορα» για την έξαρση του εγκλήματος.

Δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Λουκά Λουκά σχετικά με ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης για έξαρση του εγκλήματος
15/09/2010

Εναρκτήρια δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου στην κοινή συνέντευξη Tύπου με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χαρίλαο Σταυράκη για παρουσίαση του προϋπολογισμού για το 2011
15/09/2010

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στεφάνου Στεφάνου

15/09/2010
Τα όσα ο κ. Περδίκης και το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών αναφέρουν για τις διαρροές των εγγράφων από το Εθνικό Συμβούλιο είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Τα όσα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει αναφέρει στο Σώμα για την πηγή των διαρροών είναι πλήρως τεκμηριωμένα. Αυτό εξηγεί και τη δριμύτητα με την οποία αντιδρά κ. Περδίκης και το Κίνημά του προσπαθώντας να αποκρύψουν ευθύνες πίσω από θεωρίες συνωμοσίας.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου

15/09/2010

Οι διαρροές είναι μια παθογένεια και τοποθέτηση όλων είναι ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Επειδή η Κυβέρνηση νιώθει την υποχρέωση να σταματήσει αυτό το φαινόμενο, πήρε κάποια μέτρα, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.