20/4/13

Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου σε εκδήλωση του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ανδρέα με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Γης με θέμα: «Πράσινο Σχολείο - Πράσινη Γειτονιά» 20/04/2013

Θα ήθελα να συγχαρώ το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέα, τόσο το Σύνδεσμο Γονέων και τους μαθητές όσο και το προσωπικό, για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν αυτή την εκδήλωση που στόχο έχει την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης και την ευαισθητοποίηση τόσο των μαθητών όσο και των κατοίκων της περιοχής.

Δελτίο Ειδήσεων ΚΥΠΕ "ΔΕΚΑ"

ΚΥΠΕ - Μαρία Κονιώτου - Γρηγόρης Σάββα - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 20/04/2013 10:05

1. Μέτρα για την ενίσχυση των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την ενίσχυση της ανάπτυξης, εξήγγειλε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.  Μεταξύ άλλων ανέφερε πως η Κυβέρνηση καταβάλλει σοβαρές προσπάθειες για εξεύρεση τρόπων μείωσης των δανειστικών επιτοκίων. Είπε ότι θα εργοδοτηθούν 6.000 άνεργοι στην τουριστική βιομηχανία με την Κυβέρνηση να διαθέτει προς το σκοπό αυτό 21 εκ ευρώ. Επίσης εξήγγειλε την απόφαση για την κατασκευή Τερματικού Υγροποίησης Φυσικού Αερίου στην Κύπρο.