16/3/16

ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΑΡΙΣΤΙΝΔΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ


Πάντα οδηγός μου θα είναι η αλήθεια

Με αίσθημα ευθύνης ως συνειδητοποιημένος ενεργός πολίτης αυτού του τόπου δεν μπορώ να παραμείνω απαθής στα όσα συμβαίνουν σήμερα στον τόπο μας.
Ως ενεργοί πολίτες και ειδικά ως νέοι, οφείλουμε να είμαστε συμμέτοχοι στα γεγονότα που ορίζουν το μέλλον μας και να διεκδικούμε μέχρι τέλους τα δικαιώματα μας.
Οφείλουμε επιτέλους να αντιληφθούμε ότι όπως έχουμε το δικαίωμα να εκλέγουμε, έχουμε και το δικαίωμα να εκλεγόμαστε εφόσον η πλειοψηφία αυτών που μας αντιπροσωπεύουν δεν είναι αντάξιοι των προσδοκιών μας.
Πλέον η κοινωνία έχει θέσει τον πήχη ψηλά, επιζητεί άτομα νέα, με φρέσκες ιδέες και επαγγελματικά καταρτισμένα, που να μπορούν να τους αντιπροσωπεύουν επάξια και που θα εργάζονται μόνο προς το συμφέρον της κοινωνίας στο σύνολο της και όχι προς όφελος των ιδιωτικών συμφερόντων.
Όπως με έχετε γνωρίσει μέχρι σήμερα, ασκούσα και ασκώ έντονη κριτική, επιχειρηματολογώντας δημόσια για την οικονομία του τόπου, γι' αυτό και αποφάσισα να μετουσιώσω όλα τα πιο πάνω σε πράξη και να θέσω τον εαυτό μου ως επιλογή στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Να είστε βέβαιοι ότι πάντα οδηγός μου θα είναι η αλήθεια.
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΝΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ
"Η Άννα Θεολόγου γεννήθηκε στην Λεμεσό το 1986 και κατάγεται από το κατεχόμενο Λευκόνοικο της επαρχίας Αμμοχώστου, είναι σύζυγος και μητέρα ενός παιδιού.
Είναι απόφοιτος του Λυκείου Αρχ. Μακαρίου Γ' Δασούπολης με άριστα, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στα Οικονομικά (Bsc) και μεταπτυχιακό στα Νομισματικά και Χρηματοοικονομικά (MA), καθώς και σπουδές στην διαχείριση Ενεργειακών Πόρων (ΜΒΑ) από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με υποτροφία.
Εργάζεται ως Οικονομικός Σύμβουλος  και παρέχει υπηρεσίες τόσο σε ατομικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο, με γνώμονα την βιωσιμότητα και την ορθή διαχείριση των οικονομικών. Δραστηριοποιείται σε διάφορα κινήματα εντός και εκτός Κύπρου, όπως το Κίνημα ενάντια στις εκποιήσεις, το νεοσυσταθέν Κίνημα για εκδημοκρατικοποίηση της Ευρώπης και τη Διεθνή Αμνηστία. Επίσης αρθρογραφεί σε θέματα οικονομίας και παρουσιάζει τις θέσεις της σε ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές."