18/11/12

Η Υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες 18/11/2012

Η Υπουργός Εξωτερικών δρ Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες. Της συνάντησης θα προεδρεύσει η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, Βαρόνη Catherine Ashton. Στο περιθώριο του ΣΕΥ, η Υπουργός Εξωτερικών θα εκπροσωπήσει την ΕΕ στη συνάντηση του Συμβουλίου Σύνδεσης με την Τυνησία, και θα έχει αριθμό διμερών συναντήσεων με ομολόγους της. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, η δρ Μαρκουλλή θα έχει δείπνο εργασίας με τον Επίτροπο αρμόδιο για θέματα διεύρυνσης κ. Στέφαν Φούλε.

Συλλυπητήριο μήνυμα της Υπουργού Εξωτερικών για το δυστύχημα στην Αίγυπτο 18/11/2012

Η Υπουργός Εξωτερικών δρ Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή απέστειλε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα στον Αιγύπτιο ομόλογο της κ. Mohamed Kamel Amr:

Ο Υπουργός Άμυνας μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων 18/11/2012



Ο Υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Ηλιάδης μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, σε σύνθεση Υπουργών Άμυνας, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου.

Ο Υπουργός Παιδείας θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην τελετή ενθρόνισης του νέου Πατριάρχη της Κοπτικής Εκκλησίας 18/11/2012

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργος Δημοσθένους αναχώρησε χθες για το Κάιρο της Αιγύπτου όπου σήμερα το πρωί θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στην τελετή ενθρόνισης του νέου Πατριάρχη της Κοπτικής Εκκλησίας Θεόδωρου ΙΙ, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μάρκου.

Ο κ. Υπουργός θα επιστρέψει στην Κύπρο αργά το απόγευμα.