19/6/13

Ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΠ 19/06/2013

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου δέχθηκε σήμερα τον Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος της Πορτογαλίας (ΚΚΠ), Βουλευτή κ. Jerónimo de Sousa, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του ΑΚΕΛ. Τον Πορτογάλο πολιτικό συνόδευε ο κ. Angelo Alves, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΠ.

Διευκρινιστική επιστολή του Κυβερνητικού Εκπροσώπου σχετικά με άρθρο στην Financial Times 19/06/2013

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης, απέστειλε σήμερα την ακόλουθη διευκρινιστική επιστολή σχετικά με άρθρο στην εφημερίδα Financial Times με τίτλο «Cyprus President calls for bailout overhaul to save economy”.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου 19/06/2013


Με ιδιαίτερη χαρά παρευρίσκομαι στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους επαγγελματικούς φορείς, με μεγάλη προσφορά στην οικονομία και την κοινωνία της Κύπρου.

Η Υπουργός Εργασίας προσφώνησε την ολομέλεια της 102ης Ετήσιας Συνδιάσκεψης Εργασίας 19/06/2013


Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου προσφώνησε χθες την ολομέλεια της 102ης Ετήσιας Συνδιάσκεψης Εργασίας, στη Γενεύη.

Συνάντηση της Υπουργού Εργασίας με τον Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας 19/06/2013

Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας κ. Γκάι Ράιντερ είχε χθες στη Γενεύη η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου. Σκοπός της συνάντησης ήταν η εξεύρεση τρόπων με τους οποίους ο πλέον αρμόδιος σε θέματα απασχόλησης διεθνής Οργανισμός

Συμμετοχή του Υπουργού Γεωργίας στην 38η συνδιάσκεψη της FAO 19/06/2013


O Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης βρίσκεται στη Ρώμη, προκειμένου να συμμετάσχει στην 38η Συνδιάσκεψη του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για τα Τρόφιμα και τη Γεωργία (FAO).

Χαιρετισμός του Υπουργού Ενέργειας κ. Γιώργου Λακκοτρύπη σε ημερίδα για ενίσχυση του τουρισμού 19/06/2013

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζω την ενημερωτική ημερίδα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή Κύπρου με θέμα «Ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος – Η λύση στην οικονομική κρίση».

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιάνιδη

Σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Στυλιανίδης ανέφερε: «Για την Κυβέρνηση δεν τέθηκε και δεν τίθεται θέμα επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου. Κάθε άλλο. Εξάλλου, και η ίδια η επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας που είδε το φως της δημοσιότητας, δυστυχώς από διαρροές, δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου 19/06/2013


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος της Βουλής συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Βουλγαρίας 19/06/2013


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου δέχθηκε σήμερα τον Πρέσβη της Βουλγαρίας στην Κύπρο κ. Vesselin Valchev.

Η Υπουργός Εργασίας προσφώνησε την ολομέλεια της 102ης Ετήσιας Συνδιάσκεψης Εργασίας 19/06/2013

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου προσφώνησε χθες την ολομέλεια της 102ης Ετήσιας Συνδιάσκεψης Εργασίας, στη Γενεύη.

Συνάντηση της Υπουργού Εργασίας με τον Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας 19/06/2013

Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας κ. Γκάι Ράιντερ είχε χθες στη Γενεύη η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW




TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Συμμετοχή του Υπουργού Υγείας δρος Πέτρου Πετρίδη στο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας της ΕΕ, στο Λουξεμβούργο 19/06/2013

Υπουργός Υγείας δρ Πέτρος Πετρίδης θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας (EPSCO) που θα πραγματοποιηθεί στο Λουξεμβούργο την Παρασκευή, 21 Ιουνίου.

Ορκωμοσία του νέου Προέδρου και νέου μέλους του Ανωτάτου Δικαστηρίου 19/06/2013

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο η ορκωμοσία του νέου Προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Δημήτρη Χατζηχαμπή και του νέου μέλους του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Αντώνη Λιάτσου, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.