5/5/10

NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

Η ένατη μέρα του Μάη έχει καθιερωθεί και τιμάται σε όλη την Ευρώπη ως η γενέθλια μέρα της ευρωπαϊκής ενοποίησης, η οποία πέρασε από διάφορα στάδια για να φτάσει σήμερα στη συμμετοχή 27 ευρωπαϊκών χωρών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ειρηνική συνύπαρξη, η οικονομική και πολιτιστική συνεργασία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δράσης και ανάπτυξης, ο αλληλοσεβασμός, η ισότητα και η εφαρμογή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χωρίς καμιά διάκριση είναι οι βασικές αρχές πάνω στις οποίες θεμελιώθηκε και στηρίζεται το οικοδόμημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μήνυμα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέα Δημητρίου για την Ημέρα της Ευρώπης - 9 Μαΐου
05/05/2010

Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι εδώ στο Στρατόπεδο «Παντελή Κατελάρη», στον Μαθιάτη, για την τελετή εγκαινίων του νέου διαδικτυακού χώρου CYTANET, που αποτελεί προσφορά της CYTA.

Χαιρετισμός του Υπουργού Άμυνας κ. Κώστα Παπακώστα στην τελετή εγκαινίων νέου διαδικτυακού χώρου CYTANET σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς
05/05/2010

Η σύγχρονη ιστορία της Κυπριακής Αστυνομίας ταυτίζεται απόλυτα με την ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Πενήντα χρόνια ύπαρξης και δράσης που συνοδεύουν όλους τους σημαντικούς σταθμούς στην πορεία του κυπριακού κράτους.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια σε εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Κυπριακής Αστυνομίας στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την Προστάτιδα της, Αγία Ειρήνη
05/05/2010

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον κ. Ντάουνερ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον κ. Ντάουνερ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον κ. ΝτάουνερΟι παράμετροι των Ηνωμένων Εθνών είναι εκ των ων ουκ άνευ για τον ΟΗΕ και είναι θεμελιώδεις, είπε σήμερα ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό κ. Αλεξάντερ Ντάουνερ, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στο Προεδρικό Μέγαρο.