1/11/13

Ομιλία του Υπουργού Γεωργίας κ. Κουγιάλη στη δημόσια συζήτηση για την αναθεωρημένη Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ, στη Σωτήρα

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, κ. Νίκος Κουγιάλης, εκφώνησε ομιλία κατά τη διάρκεια της δημόσιας συζήτησης με θέμα «Η αναθεωρημένη Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ: Νέες προσεγγίσεις για Καινοτομία και Ανάπτυξη», χθες στη Σωτήρα, ως ακολούθως:

Ο Υπουργός Εσωτερικών προήδρευσε περιφερειακής σύσκεψης κοινοτήτων της Λεμεσού, στον Άγιο Ιωάννη (Αγρού)

O Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος προήδρευσε σήμερα περιφερειακής σύσκεψης κοινοτήτων της επαρχίας Λεμεσού, η οποία πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Ιωάννη (Αγρού) και αφορούσε τις Κοινότητες Άγιος Θεόδωρος (Αγρού), Άγιος Ιωάννης (Αγρού), Αγρίδια, Αγρός, Αμίαντος, Δύμες, Κάτω Μύλος, Κυπερούντα, Πελένδρι, Ποταμίτισσα και Χανδριά.

Πραγματοποιήθηκε δημόσια συζήτηση στη Σωτήρα με θέμα τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ

Την αποφασιστικότητα της Kυβέρνησης να αξιοποιήσει στον μέγιστο βαθμό τα ευρωπαϊκά ταμεία για να υπάρξει πλήρης απορρόφηση κονδυλίων και να ενισχυθεί και να ανακουφιστεί ο αγροτικός κόσμος, εξέφρασε ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης. Μιλώντας χθες σε δημόσια συζήτηση στη Σωτήρα Αμμοχώστου, ο κ. Κουγιάλης ανέλυσε εκτενώς τους ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους για το τρέχον έτος

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

C O N T E N T S

Χαιρετισμός του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσου Μητσόπουλου στην ημερίδα για τις ηλεκτρονικές υπογραφές

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που χαιρετίζω την πρωτοβουλία του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών να οργανώσει σήμερα ενημερωτική ημερίδα σχετικά με τις ηλεκτρονικές υπογραφές. Καλωσορίζω, επίσης, θερμά τους συμμετέχοντες σ’ αυτή την ημερίδα, που θα ασχοληθεί με ένα τόσο επίκαιρο θέμα, το οποίο αναμένεται να επηρεάσει θετικά το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις συναλλαγές με το δημόσιο, και γενικά τον τρόπο με τον οποίο θα συναλλασσόμαστε μεταξύ μας.

Ο Υπουργός Ενέργειας θα παραστεί στην τουριστική έκθεση World Travel Market στο Λονδίνο

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης αναχωρεί την Κυριακή για το Λονδίνο, όπου θα ηγηθεί της κυπριακής αποστολής που θα συμμετάσχει στη διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market 2013.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε την Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τα Μέλη της Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας, οι οποίοι του επέδωσαν τις Ετήσιες Εκθέσεις της Αρχής για το 2011 και το 2012.

Ολική έκλειψη Ηλίου

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, ανακοινώνει ότι κατά τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 3 Νοεμβρίου, θα σημειωθεί ολική έκλειψη ηλίου. Το φαινόμενο θα είναι μερικώς ορατό στην Κύπρο, αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Τα στοιχεία της έκλειψης είναι:

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Έλληνα Υφυπουργό Εξωτερικών


Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, αρμόδιο για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, κ. Κυριάκο Γεροντόπουλο, στα πλαίσια διήμερης επίσκεψής του στην Κύπρο. Τον Έλληνα Υφυπουργό συνόδευαν ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο κ. Βασίλης Παπαϊωάννου και υψηλόβαθμοι υπηρεσιακοί παράγοντες των Υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρου.

Δημοσιογραφική διάσκεψη του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κ. Κενεβέζου για τους οκτώ πρώτους μήνες διακυβέρνησης

Σας καλωσορίζω στη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη, η οποία διοργανώνεται για την παρουσίαση του κυβερνητικού έργου που έχει επιτελεστεί κατά τη διάρκεια των οκτώ πρώτων μηνών διακυβέρνησης και σας ευχαριστώ για την εδώ παρουσία σας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας αρμόδιο για Θέματα Απόδημου Ελληνισμού

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας αρμόδιο για Θέματα Απόδημου Ελληνισμού κ. Κυριάκο Γεροντόπουλο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ

Τελετή Απονομής βραβείων για τη διαμόρφωση μνημειακού χώρου
στη Ναυτική Βάση στο Μαρί