8/1/13

Ομιλία του Υπουργού Άμυνας κ. Δημήτρη Ηλιάδη στη συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ στον τομέα του Υπουργείου Άμυνας 08/01/2013

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία αποτέλεσε κορυφαίο γεγονός και μέγιστη πρόκληση για τη χώρα μας.

Τελετή διαβεβαίωσης του νέου Βοηθού Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων 08/01/2013

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Βοηθού Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Πέτρου Γαλίδη. Μιλώντας στην τελετή, ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε: «Το Γραφείο Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων στα έντεκα χρόνια λειτουργίας του έχει να παρουσιάσει πλούσιο έργο σε ό,τι αφορά την εναρμόνιση της κυπριακής νομοθεσίας με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, την προστασία του καταναλωτή και την ανάπτυξη υγιούς ανταγωνισμού στους τομείς των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και των ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Τελετή διαβεβαίωσης του νέου Βοηθού Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας 08/01/2013

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Βοηθού Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Κυριάκου. Μιλώντας στην τελετή, ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε: «Ασκώντας τις εξουσίες που πηγάζουν από το Σύνταγμα, ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, διορίζω σήμερα τον κ. Κυριάκο Κυριάκου Βοηθό Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας.