30/1/12

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε σε συνάντηση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στις Βρυξέλλες

30/01/2012

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας συμμετείχε σήμερα σε προπαρασκευαστική συνάντηση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΕΣΚ) που συγκλήθηκε εν όψει της άτυπης συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιείται αργότερα σήμερα το απόγευμα στις Βρυξέλλες.

Ο Υπουργός Γεωργίας συναντήθηκε με τον Προϊστάμενο της Μονάδας Διαρθρώσεων για τη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα της Γενικής Διεύθυνσης Θαλάσσιας Πολιτικής και Αλιείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
30/01/2012

Συνεδρίαση των δικαιούχων ιδιοκτητών της περιοχής αναδασμού Κάτω Κουτραφά

30/01/2012
Το Τμήμα Αναδασμού ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με το άρθρο 8 των περί Ενοποίησης και Αναδιανομής Αγροτικών Κτημάτων Νόμων 24/1969 έως 112(I)/2003, συγκαλείται από τον Έπαρχο Λευκωσίας η πρώτη συνεδρίαση των δικαιούχων ιδιοκτητών της περιοχής αναδασμού Κάτω Κουτραφά η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Κοινοτικού Συμβουλίου Κακοπετριάς.

Δηλώσεις του Υπουργού Συγκοινωνιών μετά τη συνεδρία του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας

30/01/2012

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Ευθύμιος Φλουρέντζου προήδρευσε σήμερα συνεδρίας του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, με τη συμμετοχή και του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Λουκά Λουκά.

Παρέμβαση του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στη Διάσκεψη της COSAC

30/01/2012
Άρχισαν σήμερα στην Κοπεγχάγη οι εργασίες της Διάσκεψης των Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (COSAC). Στη Διάσκεψη τη Βουλή εκπροσωπεί ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας είχε σήμερα στις Βρυξέλλες, κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΕΣΚ), τέως Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, κ. Sergei Stanishev.