13/5/10

Συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου

13/05/2010
Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

Η κινδυνολογία του ΔΗΣΥ για την οικονομία και το Πρόγραμμα Σταθερότητας δέχθηκε ευρωπαϊκά χαστούκια, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου προσθέτοντας ότι η αξιοπιστία των δηλώσεων αξιωματούχων του ΔΗΣΥ έχει πέσει στο ναδίρ.

Η Γιορτή Νεολαίας καθιερώθηκε, πλέον, ως ένας ετήσιος θεσμός που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά και στους νέους να συμμετέχουν σε ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων. Να εκφραστούν και να δημιουργήσουν. Να ψυχαγωγηθούν και να καλλιεργήσουν το πνεύμα τους. Και φέτος, η Γιορτή Νεολαίας προσφέρει ένα εννιαήμερο εκδηλώσεων.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στη Γιορτή Νεολαίας του ΟΝΕΚ «Νεολαία εν Δράσει»
13/05/2010
Να μη μεταδοθεί πριν τις 9.30 μ.μ.

Επιτρέψτε μου να συγχαρώ τον Κυπριακό Σύνδεσμο Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού για τα ετήσια συνέδρια που διοργανώνει, τα οποία έχουν καταστεί πια θεσμός και μέσο προβολής καίριων και επίκαιρων θεμάτων της διεύθυνσης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού.

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους στο ετήσιο συνέδριο του Κυπριακού Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού
13/05/2010

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας στη δεξίωση που διοργανώνει το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών με την ευκαιρία της συμμετοχής του στην 35η Διεθνή Έκθεση Κύπρου.

Ομιλία της Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων δρος Ερατώς Κοζάκου-Μαρκουλλή στη δεξίωση του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών στο περίπτερο του στη Διεθνή Κρατική Έκθεση, χθες
13/05/2010