9/11/11

Δηλώσεις της Υπουργού Εξωτερικών και του Βρετανού ομολόγου της μετά τη συνάντηση τους χθες στο Λονδίνο

Η Υπουργός Εξωτερικών Δρ Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή μετά το πέρας της χθεσινής συνάντησης της στο Λονδίνο με τον Βρετανό Υπουργό Εξωτερικών κ. William Hague προέβη σε δηλώσεις. Η Υπουργός Εξωτερικών είπε ότι η συζήτηση ήταν πολύ λεπτομερής για αριθμό θεμάτων όπως το Κυπριακό πρόβλημα και οι εξελίξεις όσον αφορά τις τελευταίες συνομιλίες και συναντήσεις στη Νέα Υόρκη.
 

Ο Υπουργός ΄Αμυνας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Γαλλία

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Ηλιάδης ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Γαλλία, ύστερα από πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του κ. Gιrard Longuet είχε χθες το απόγευμα συνάντηση με τον κ. Longuet, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα. 



Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στο 27ο Παγκύπριο Συνέδριο της ΣΕΚ , στη Λευκωσια
09/11/2011


Ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ

Χαίρομαι ειλικρινά που μου δίνετε την ευκαιρία να απευθύνω και φέτος χαιρετισμό στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Η παρουσία μου στη Συνέλευσή σας μου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσω την βαθιά μου εκτίμηση προς τον Πρόεδρο, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα Μέλη του Επιμελητηρίου 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας προήδρευσε συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου
09/11/2011
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας προήδρευσε σήμερα συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο. Μετά τη λήξη της συνεδρίας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου ανέγνωσε την ακόλουθη ανακοίνωση του Εθνικού Συμβουλίου: