16/3/10

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας

NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS16/03/2010 
Στα ευρωπαϊκά θέματα επικεντρώθηκε η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Μεχμέτ Αλί Ταλάτ στο πλαίσιο των εντατικών συνομιλιών για επίλυση του Κυπριακού, που διεξάγονται στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο. Επιστρέφοντας στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος Χριστόφιας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «με τον κ. Ταλάτ συζητήσαμε διάφορα θέματα που έχουν σχέση και με το παρόν και με το μέλλον του τόπου, καθώς και σε σχέση με ζητήματα που είχαμε συζητήσει προηγουμένως.

Συνάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου με τους δημοσιογράφους

 16/03/2010
 Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ Στέφανος Στεφάνου προέβη σήμερα σε ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους. Στην αρχή της ενημέρωσής του, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δήλωσε ότι «επειδή λέγονται και γράφονται πολλά, αναφορικά με το θέμα της αγοράς αυτοκινήτου για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και που αποτελούν διαστρέβλωση της πραγματικότητας, δίνω την πραγματική διάσταση του θέματος, ελπίζοντας ότι η διαστρέβλωση αριθμών, γεγονότων και καταστάσεων θα σταματήσει.

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκλησή σας να παραστώ και να χαιρετίσω την επιστημονική αυτή ημερίδα που διοργανώνει το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Frederick με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Κοινωνικής Εργασίας. Επιθυμώ να συγχαρώ θερμά τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν τη σημερινή ημερίδα που σκοπό έχει την προώθηση και την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και την επισήμανση του ρόλου που διαδραματίζουν οι Κοινωνικοί Λειτουργοί στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους σε επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Η συμβολή της κοινωνικής εργασίας στην προώθηση και προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», στη Λευκωσία 

16/03/2010

Κάθε πολιτιστικό γεγονός είναι πράξη αισιοδοξίας για την προοπτική και το μέλλον της χώρας . Προσφέρει κουράγιο, δύναμη και αγωνιστικότητα. Κάθε πολιτιστικό γεγονός αποτελεί νησίδα αναπνοής μέσα στο αποπνικτικό κλίμα που δημιουργεί η καθημερινότητα που εδώ και αρκετά χρόνια βιώνουμε.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Γιώργου Γεωργίου 
16/03/2010
Να μη μεταδοθεί πριν τις 7 μ.μ. 

«Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, εργαζόμενος πάντοτε συλλογικά, για το καλό αυτού του τόπου και εύχομαι και ελπίζω προ του τέλους της προεδρικής μου θητείας να κατορθώσουμε να επανενώσουμε την πατρίδα μας και το λαό μας», είπε χθες βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, μιλώντας στο πλαίσιο εκδήλωσης για τα 60χρονα του Λυκείου Νεοκλέους, από το οποίο και αποφοίτησε.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας απηύθυνε χαιρετισμό σε εκδήλωση για τα 60χρονα του Λυκείου «Νεοκλέους»

 16/03/2010