9/9/10

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

09/09/2010
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου με θέμα τον κρατικό προϋπολογισμό. Μετά τη λήξη της συνεδρίας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου προέβη στην ακόλουθη δήλωση προς τους δημοσιογράφους:

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στην εκδήλωση για την πρώτη παρουσίαση του προγράμματος «Cyprus CSR Media Initiative », στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη
09/09/2010

Αναφορές του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια, εκτός κειμένου, κατά τα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου "Παύλος Λιασίδης", στη Λάρνακα χθες
09/09/2010

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας

09/09/2010
Το Κυπριακό παραμένει κορυφαία προτεραιότητα για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας, τόνισε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Δημήτρης Δρούτσας, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια, στο Προεδρικό Μέγαρο.

09/09/2010
Με εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο της Πύλης Αμμοχώστου στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου, με τίτλο: «50 χρόνια Γ.Τ.Π. – Διαχρονική Ενημέρωση και Δημιουργία», το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών εγκαινιάζει σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50χρονα της Κυπριακής Δημοκρατίας.