28/1/12

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για την οικονομία
28/01/2012
Η κυπριακή οικονομία εδράζεται σε στέρεες βάσεις και παρουσιάζει εξαιρετικές προοπτικές για το μέλλον, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τα οποία ανεδείχθησαν μέσα από την παγκόσμια οικονομική κρίση.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για το Κυπριακό

28/01/2012

Όσον και να προσπαθεί η Τουρκία και ο κ. Ερογλου δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψουμε την παγίωση των παρανομιών της τουρκικής πολιτικής και δεν πρόκειται να δεχθούμε να επιβάλει η τουρκική πλευρά τις θέσεις της για δημιουργία δύο κρατών στην Κύπρο, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών

28/01/2012
Ο Οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch αποφάσισε χθες να υποβαθμίσει πέντε κράτη μέλη της Ευρωζώνης, που είχαν τεθεί υπό αρνητική παρακολούθηση στις 16 Δεκεμβρίου του 2011, ανάμεσα στα οποία είναι και η Κυπριακή Δημοκρατία.


Επικήδειος λόγος του Υπουργού Άμυνας κ. Δημήτρη Ηλιάδη στην κηδεία των λειψάνων του πεσόντος κατά την τουρκική εισβολή Αντρέα Ζαχαρία Σάββα, στη Δορά
28/01/2012

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλή Αλετράρη στην εκδήλωση για τη δενδροφύτευση του περιβόλου του Ιερού Ναού Κοσμά του Αιτωλού, στη Λεμεσό
28/01/2012