14/2/12

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο

14/02/2012
Κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια, ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο, την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τα μέλη της αντιπροσωπείας του Ισραήλ.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια

14/02/2012
Αν δεν υλοποιηθούν οι όροι που θέτει το ίδιο το Συμβούλιο Ασφαλείας ως προϋποθέσεις για σύγκληση διεθνούς διάσκεψης δεν υπάρχει περίπτωση εμείς να αποδεχθούμε να γίνει, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας.

Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών αναφορικά με τη δημιουργία Ενιαίου Συστήματος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμων (e-government)

14/02/2012
Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Νεοκλής Συλικιώτης προήδρευσε σήμερα συνάντησης με εκπροσώπους της Ένωσης Δήμων Κύπρου και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες με θέμα τη δημιουργία Ενιαίου Συστήματος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμων (e-government).

Ανακοίνωση του Ανωτάτου Δικαστηρίου 14/02/2012 Εξ αφορμής δημοσιεύματος στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος», ημερομηνίας 10/2/2012, το Ανώτατο Δικαστήριο ανακοινώνει ότι το θέμα της σχέσης Δικηγόρων-Δικαστών για σκοπούς εκδίκασης υποθέσεων παγίως ρυθμίζεται με Δικαστική Πρακτική και ότι η συμμετοχή του Δικαστή στην εκδίκαση της αναφερόμενης στο δημοσίευμα υπόθεσης ήταν καθόλα σύμφωνη προς την από ετών ισχύουσα σχετική Δικαστική Πρακτική.

Η Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού μίλησε σε ημερίδα στο Λονδίνο για την κυπριακή οικονομία

14/02/2012
 Η Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κα Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού ήταν η κύρια ομιλήτρια σε ημερίδα με θέμα: “The Cyprus Economy at a Time of European Uncertainty: Managing Reform and Sustainability”, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου στο London School of Economics (LSE), στο Λονδίνο.