22/2/10

Δηλώσεις του Υπουργού Εμπορίου για την έκδοση Διατάγματος Καθορισμού Ανώτατων Τιμών Λιανικής Πώλησης Πετρελαιοειδών

22/02/2010
Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνης Πασχαλίδης ανακοίνωσε σήμερα την έκδοση Διατάγματος Καθορισμού Ανώτατων Τιμών Λιανικής Πώλησης Πετρελαιοειδών που αφορά στη βενζίνη 95 οκτανίων, τη βενζίνη 98 οκτανίων και το πετρέλαιο κίνησης.

Επίδοση Έκθεσης για το Πρόγραμμα «ΑΡΕΤΗ» στον Υπουργό Δικαιοσύνηs

22/02/2010
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Λουκάς Λουκά είχε σήμερα συνάντηση με την Πρόεδρο του Οργανισμού «Παρατηρητήριο για τα Παιδιά» κα Μαρία Βασιλειάδου και τον Επιστημονικό Υπεύθυνο του Προγράμματος «ΑΡΕΤΗ» κ. Νεόφυτο Χαραλάμπους, οι οποίοι του επέδωσαν την Έκθεση Αξιολόγησης του προγράμματος και τον ενημέρωσαν για τις δράσεις του Παρατηρητηρίου.

Ο πολίτης αποτελεί, αδιαμφισβήτητα, τον πυρήνα και δέκτη κάθε κυβερνητικής πολιτικής.

Εισαγωγική ομιλία του Υπουργού Εσωτερικών στη συνέντευξη Τύπου για τη “Μελέτη Αναδιάρθρωσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κύπρο”, στη Λευκωσία
22/02/2010

Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών

Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών
22/02/2010
Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Νεοκλής Συλικιώτης παραχώρησε σήμερα κοινή συνέντευξη Τύπου με εκπροσώπους της Ένωσης Δήμων και της Ένωσης Κοινοτήτων.

Υπογραφή Κοινής Διακήρυξης της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και του Υπουργού Κοινωνικών Υποθέσεων και Υπηρεσιών του Ισραήλ

22/02/2010
Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Σωτηρούλα Χαραλάμπους και ο Υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων και Υπηρεσιών του Ισραήλ κ. Isaac Herzog, υπέγραψαν σήμερα στο Υπουργείο Εργασίας Κοινή Διακήρυξη (Joint Declaration) στον τομέα της κοινωνικής προστασίας και της κοινωνικής ενσωμάτωσης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

22/02/2010
Σε συστράτευση και ομοψυχία κάλεσε όλους ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς με στόχο την εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού, σημειώνοντας ότι αυτή τη στιγμή η φάση των διαπραγματεύσεων διέρχεται μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή.

Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη

Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη στη 42η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, στη Λευκωσία
22/02/2010