22/8/12

Συνάντηση του Υπουργού Εμπορίου με εκπροσώπους της ΔΕΦΑ, της ΡΑΕΚ και της ΑΗΚ για το φυσικό αέριο 22/08/2012

Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Νεοκλής Συλικιώτης είχε σήμερα συνάντηση, στο γραφείο του, με εκπροσώπους της Δημόσιας Επιχείρησης Φυσικού Αερίου (ΔΕΦΑ), της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ) και της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ).

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών 22/08/2012

Νέα ταχεία διαδικασία χορήγησης Άδειας Μετανάστευσης σε αιτητές που είναι υπήκοοι τρίτων χωρών και επενδύουν στην Κύπρο

Ομιλία του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργου Δημοσθένους στη συνέντευξη Τύπου της Διεύθυνσης Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης 22/08/2012

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Διεύθυνσης Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης μέσα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Ταξιδιωτική οδηγία για το Λίβανο 22/08/2012


Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών
Η πιο κάτω ταξιδιωτική οδηγία απευθύνεται προς τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας που διαμένουν μόνιμα, ταξιδεύουν ή προτίθενται να ταξιδεύσουν στο Λίβανο.

Ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας 22/08/2012


Σε σχέση με πρόσφατα δημοσιεύματα στις εφημερίδες «Σημερινή», «Φιλελεύθερος» και «Αλήθεια» αναφορικά με αίτημα των ρωσικών αρχών για συνεργασία στη διερεύνηση υπόθεσης που αφορά υπεξαίρεση χρημάτων και μεταφορά τους σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην Κύπρο, η Μονάδα Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης (ΜΟ.Κ.Α.Σ) είναι υποχρεωμένη να διευκρινίσει τα ακόλουθα, παρά τις διευκρινίσεις που έχουν ήδη δοθεί προφορικά.