12/2/12

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στην τελετή εορτασμού του Αγίου Μάρωνα
12/02/2012
Όσο θα είμαι Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα πτοούμαι και θα αναλαμβάνω πρωτοβουλίες για την επανένωση της πατρίδας και του λαού μας, παρόλο που οι πρωτοβουλίες αυτές αντιμετωπίζουν σκληρή κριτική, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια

12/02/2012

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, ήταν η απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια όταν κλήθηκε να σχολιάσει την εξαγγελία υποψηφιότητας του Προέδρου του ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλή Αλετράρη σε εκδήλωση δεντροφύτευσης, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου
12/02/2012

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου

12/02/2012
Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του κ. Νίκου Αναστασιάδη αποδεικνύει πού στοχεύει η συνεχής ακραία, ισοπεδωτική και μηδενιστική πολιτική που ακολουθεί ο ΔΗΣΥ, είπε χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου, επισημαίνοντας ότι ενώ η χώρα έχει ανάγκη ηρεμίας και ενότητας, η ηγεσία του ΔΗΣΥ προτίμησε τις συγκρούσεις και τις αντιπαραθέσεις.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στην τελετή για την εορτή του Αγίου Μάρωνα, στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Χάριτων
12/02/2012