11/3/11

Δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας

11/03/2011
Ο Υπουργός Άμυνας κ. Κώστας Παπακώστας μετέβη σήμερα το πρωί στην αεροπορική βάση "Ανδρέας Παπανδρέου", στην Πάφο, με ένα από τα δύο ελικόπτερα που έχει προμηθευτεί μέχρι στιγμής η Εθνική Φρουρά.

Συμμετοχή του Υπουργείου Εμπορίου στη Διεθνή Έκθεση Ακινήτων "DOMEXPO", στη Μόσχα

11/03/2011
Το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού έλαβε μέρος για δεύτερη φορά με κρατικό περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Ακινήτων «DOMEXPO», η οποία πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα από τις 24 μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών

11/03/2011
Σήμερα στις 14:46 τοπική ώρα, 7:46 ώρα Κύπρου, σημειώθηκε σεισμός 8,9 στη κλίμακα Ρίχτερ στην Ιαπωνία, σε θαλάσσιο χώρο ανοικτά της περιοχής Sendal (ΒΑ), 400 χιλιόμετρα από το Τόκυο. Ακολούθησε τσουνάμι που έπληξε τις βορειοανατολικές περιοχές της χώρας.
Στο Τόκυο ο σεισμός έγινε αισθητός. Αναφέρθηκαν μικρής έκτασης ζημίες και μικρά προβλήματα στις επικοινωνίες.

Ταξιδιωτική Οδηγία για Ιαπωνία και χώρες της ευρύτερης περιοχής

11/03/2011
Η ακόλουθη ταξιδιωτική οδηγία απευθύνεται προς τους πολίτες της Δημοκρατίας που διαμένουν μόνιμα, ταξιδεύουν ή προτίθενται να ταξιδεύσουν προς την Ιαπωνία και σε χώρες της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ασίας:
Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη στα εγκαίνια της έκθεσης τουριστικών ειδών, ειδών δώρου, και ειδών σπιτιού Κύπρου, στη Λευκωσία
11/03/2011
Να μη μεταδοθεί πριν τις 5 μ.μ.

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρεά Δημητρίου στην εκδήλωση παράδοσης παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου σε μαθητές του Β΄ Δημόσιου Νηπιαγωγείου Λακατάμιας
11/03/2011

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους στη θεατρική παράσταση του Λυκείου Βεργίνας
11/03/2011
Να μη μεταδοθεί πριν τις 8 μ.μ.

Τα παιδιά αποτελούν την ελπίδα αλλά και την επένδυσή μας για το μέλλον και η προστασία τους από κάθε κίνδυνο αποτελεί υπέρτατη ευθύνη όλων μας.

Ομιλία της Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων δρος Ερατώς Κοζάκου Μαρκουλλή στην εκδήλωση για την παράδοση καθισμάτων ασφάλειας αυτοκινήτου σε μαθητές της προδημοτικής του B’ Δημοσίου Νηπιαγωγείου Λακατάμιας
11/03/2011

Ετοιμασία ειδικών εκλογικών καταλόγων των θρησκευτικών ομάδων των Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων
11/03/2011
Η Υπηρεσία Εκλογών ανακοινώνει ότι για σκοπούς εκλογής αντιπροσώπων των θρησκευτικών ομάδων των Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων ετοιμάζονται χωριστοί ειδικοί εκλογικοί κατάλογοι.