17/4/13

Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της ΑΗΕΡΑ 17/04/2013


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία της ομογενειακής οργάνωσης ΑΗΕΡΑ.

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συνδέσμου Αξιωματικών του Κυπριακού Στρατού 17/04/2013

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου είχε σήμερα συνάντηση με εκπροσώπους του Συνδέσμου Αξιωματικών του Κυπριακού Στρατού. Μετά το πέρας της συνάντησης ο Υπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου της Βουλής για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βοστώνη 17/04/2013


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου απέστειλε σήμερα στον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Κύπρο κ. John Koenig το ακόλουθο μήνυμα:

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων απένειμε τιμητική πλακέτα στον Λειτουργό της Α.Η.Κ. κ. Στέλιο Στυλιανού 17/04/2013


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Ομήρου απένειμε σήμερα, σε ειδική τελετή στο γραφείο του, τιμητική πλακέτα στον Λειτουργό της Α.Η.Κ κ. Στέλιο Στυλιανού, ο οποίος διέσωσε ναυαγό ερασιτέχνη ψαρά στη θαλάσσια περιοχή του Βασιλικού.

Ο Πρόεδρος της Βουλής συναντήθηκε με τον Υπουργό Άμυνας 17/04/2013


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου δέχθηκε σήμερα, στο γραφείο του, τον Υπουργό Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW





TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

(Κ) Επισκόπηση κυπριακού Τύπου

ΚΥΠΕ - Μαρία Κονιώτου - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 17/4/2013 08:07




Δημόσια ακρόαση Συμβουλίου Μελέτης Παρεκκλίσεων σε σχέση με αίτηση για ανέγερση πτηνοτροφείου κλειστού τύπου, αναθρεπτηρίου, συσκευαστηρίου αυγών, σιλό με μύλο και πλατφόρμα ζυγίσματος, στην κοινότητα Αξύλου 17/04/2013

Το Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων ανακοινώνει ότι θα διεξαχθεί Δημόσια Ακρόαση για σκοπούς εξέτασης της αίτησης του κ. Λουκά Λουκαϊδη, με αρ. φακ. ΠΑΦ/808/2011, η οποία αφορά τη χορήγηση πολεοδομικής άδειας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε την Ειδική Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο 17/04/2013

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Ειδική Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο κα Λίζα Μπάτενχαϊμ.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας 17/04/2013

Αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αλήθεια», με τίτλο «Γιατροί καυγάδιζαν ποιος θα χειρουργήσει ασθενή» το Υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι ο Υπουργός Υγείας δρ. Πέτρος Πετρίδης έχει ζητήσει από τον Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού κ. Χρυσόστομο Ανδρονίκου όπως προχωρήσει σε άμεση διερεύνηση του περιστατικού.

ΚΥΠΕ - Αργυρώ Αγγελίδου - Κυριακή Δημητρίου - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 17/04/2013 09:58




1. Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο εκφράζει την προσωπική δέσμευσή του ότι η Επιτροπή θα κάνει ό,τι είναι στα μέτρα των δυνατοτήτων της για να βοηθήσει την Κύπρο να επιστρέψει σε μια  βιώσιμη κατάσταση και για να μετριάσει τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης. Σε απαντητική επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο κ. Μπαρόζο σημειώνει την αλληλεγγύη της ΕΕ, τονίζοντας ότι θα είναι το «χαρακτηριστικό γνώρισμα» της μελλοντικής συνεργασίας με την Κύπρο ώστε το νησί να μπορέσει να αναδιαρθρώσει και να διευρύνει την οικονομία του.