14/7/11

Γραπτή δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Μάρκου Κυπριανού Ακούστε Ζωντανά / www.euro- Vouli.net-Live Radio

14/07/2011
Ο τόπος μας και ο λαός μας συγκλονίζεται ακόμα από το τραγικό συμβάν στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί. Προβληματίζεται και αναζητά τις ευθύνες που πρέπει να καταλογιστούν με πλήρη διαφάνεια και δικαιοσύνη.

Διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια

14/07/2011
Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες,

Απευθύνομαι σε εσάς σε πολύ δύσκολες ώρες. Ακόμα κηδεύουμε τα παιδιά μας, τα παιδιά της Κύπρου, από την τραγωδία της καταστροφικής έκρηξης στη ναυτική βάση στο Μαρί. Μεγάλος ο πόνος όλων μας. Μεγαλύτερος όμως είναι ο πόνος και η οδύνη των οικογενειών και των συγγενών των ανθρώπων που ηρωικά έδωσαν τη ζωή τους σε ώρα καθήκοντος. Από τα βάθη της καρδιάς μας τους εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και την αμέριστη συμπαράστασή μας, παρότι γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διόρισε Υπουργό Άμυνας

14/07/2011
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας διόρισε τον κ. Δημήτρη Ηλιάδη ως Υπουργό Άμυνας, επιπρόσθετα προς τα καθήκοντα και την εξουσία του ως Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος.

Ανακοίνωση των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων για ενημέρωση σχετικά με τις νέες ρυθμίσεις στην καταβολή των παροχών

14/07/2011


14/07/2011
Υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου των Μαρωνιτών της Κύπρου κ.κ. Youssef Soueif οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν στις 8 Ιουλίου και 9 Ιουλίου δύο καλλιτεχνικές παραστάσεις στην Τρίπολη και την Chekka από την χορωδία των Μαρωνιτών Κύπρου και μέλη της Δικοινοτικής Χορωδίας για την Ειρήνη της Κύπρου.

Νέος Πρέσβης της Κύπρου στο Ισραήλ

14/07/2011

O Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ισραήλ, κ. Δημήτρης Χατζηαργυρού, επέδωσε χθες, σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο στην Ιερουσαλήμ, τα διαπιστευτήρια του στον Πρόεδρο Σιμόν Πέρες, ως ο νέος Πρέσβης της Κύπρου στο Ισραήλ.