28/11/11

Ομιλία του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Ευθύμιου Φλουρέντζου στα εγκαίνια της πεζογέφυρας στην Κοινότητα Άλωνας, προχθές
28/11/2011

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος συναντήθηκε με εκπροσώπους σωματείων και ενοριών της περιοχής Ριζοκαρπάσου
28/11/2011


Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων προήδρευσε συνεδρίας του Παγκύπριου Συμβουλίου Ατόμων με Αναπηρίες
28/11/2011

Έκδοση νέου εκλογικού βιβλιαρίου για αντικατάσταση λόγω απώλειας ή φθοράς
28/11/2011
Ο Γενικός Έφορος Εκλογών υπενθυμίζει ότι οι εκλογείς που απώλεσαν το εκλογικό τους βιβλιάριο μπορούν να αποταθούν στον οικείο Έπαρχο για έκδοση νέου εκλογικού βιβλιαρίου, ώστε να μπορέσουν να ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές.

Ο Υπουργός Γεωργίας συναντήθηκε με ομάδα γεωργοκτηνοτρόφων
28/11/2011
Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλής Αλετράρης είχε σήμερα συνάντηση με ομάδα γεωργοκτηνοτρόφων οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις τους αναφορικά με τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι αγελαδοτρόφοι, οι πατατοπαραγωγοί και οι αιγοπροβατοτρόφοι.

Ο Υπουργός Γεωργίας συναντήθηκε με μέλη του REACTION – Youth for the Prevention
28/11/2011
Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλής Αλετράρης είχε σήμερα συνάντηση με μέλη του Συμβουλίου του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού REACTION – Youth for the Prevention.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας

28/11/2011

Το θέμα της οικονομίας είναι ζωτικής και εθνικής σημασίας και πρέπει να είναι κοινή η προσπάθεια είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, σημειώνοντας ότι όλοι πρέπει να κάνουν τις υπερβάσεις τους.

Δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών κ. Κίκη Καζαμία


Δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών κ. Κίκη Καζαμία
28/11/2011

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ για θέματα οικονομίας
28/11/2011
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας είχε σήμερα συνάντηση, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ κ. Νίκο Αναστασιάδη, στην παρουσία του Υπουργού Οικονομικών κ. Κίκη Καζαμία και του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.