9/2/11

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος -Εξυγίανση της οικονομίας

Η Κυβέρνηση, με νομοσχέδια που θα στείλει στη Βουλή θα βάλει τέλος στην ύπαρξη των πολλαπλών συντάξεων δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου σημειώνοντας ότι θέση της Κυβέρνησης είναι πως στο πλαίσιο της εξυγίανσης της οικονομίας και τον εξορθολογισμό των δαπανών, πρέπει να διορθωθούν οι συσσωρευμένες στρεβλώσεις και τα προβλήματα στο συνταξιοδοτικό του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα

Δηλώσεις του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό κ. Αλεξάντερ Ντάουνερ

Δηλώσεις του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό κ. Αλεξάντερ ΝτάουνερΜετά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Ντερβίς Έρογλου στο πλαίσιο των συνομιλιών που διεξάγονται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.
Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια μετά τη συνάντησή του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Ντερβίς Έρογλου
09/02/2011

Συνήλθε η Υπουργική Επιτροπή για τις ΑΠΕ

Συνήλθε η Υπουργική Επιτροπή για τις ΑΠΕ
09/02/2011
Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο Υπουργείο Εμπορίου δόθηκαν από τα μέλη της αρμόδιας Υπουργικής Επιτροπής σαφείς οδηγίες στις διάφορες Υπηρεσίες και Τμήματα που εμπλέκονται για τη διεκπεραίωση όλων των εκκρεμοτήτων αναφορικά με την προώθηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).

Νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

Νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη

Νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Τουρκοκύπριο ηγέτηΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Χριστόφιας, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, κ. Ντερβίς Έρογλου, πραγματοποιούν σήμερα συνάντηση, στο πλαίσιο της διαδικασίας των απευθείας συνομιλιών για εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό.