13/10/10

Η κα Τζαβέλα πρότεινε την διοργάνωση μίας τελετής, προς τιμήν των 50 ετών ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας, εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο κ. Μπούζεκ ήταν πολύ θετικός σε αυτή την ιδέα και παρότρυνε την κα Τζαβέλα να ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες.

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου, με θέμα την "Ενέργεια και τις Ανανεώσιμες Πηγές," συναντήθηκαν ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Μπούζεκ, και η ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ, κα Τζαβέλα.

Ομιλία του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας με θέμα «Η αξία της ψηφιοποίησης αρχείων στη σύγχρονη εποχή-το παράδειγμα του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών», στο ΤΕΠΑΚ χθες

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος στην Ημερίδα «Σαράντα χρόνια αναδασμός στην Κύπρο»

Δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Κρατικής Δούμας για τα αποτελέσματα της επίσκεψης Μεντβέντεφ στην Κύπρο

Ο ρωσικός Τύπος δημοσιεύει σήμερα την ακόλουθη δήλωση του Αντιπροέδρου της Κρατικής Δούμας (Κάτω Βουλής) του Ρωσικού Κοινοβουλίου και Α΄ Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας (ΚΚΡΟ) 
 

Η Υπουργός Συγκοινωνιών και 'Εργων στο Συμβούλιο Μεταφορών της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης

Η Υπουργός Συγκοινωνιών και ΄Εργων δρ. Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή αναχωρεί αύριο το απόγευμα για το Λουξεμβούργο όπου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Συμβούλιο Υπουργών Μεταφορών της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης.

Ο Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Αρμενίας θα επισκεφτεί την Κύπρο

Φθάνει αύριο το απόγευμα για επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Αρμενίας κ. Hovik Abrahamyan, επικεφαλής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπίας. Τον κ. Abrahamyan θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριος Καρογιάν 
 

Ο Πρόεδρος της Σλοβενίας εγκαινίασε έκθεση χαρακτικής μαθητών από τη Σλοβενία

Ο Πρόεδρος της Σλοβενίας εγκαινίασε έκθεση χαρακτικής μαθητών από τη ΣλοβενίαΟ Πρόεδρος της Σλοβενίας κ. Danilo Türk τέλεσε σήμερα, στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, τα εγκαίνια της έκθεσης έργων χαρακτικής μαθητών από τη Σλοβενία, στην παρουσία του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού δρος Ανδρέα Δημητρίου.
 
Χαιρετισμός τους Προέδρου της Δημοκρατίας στα εγκαίνια της έκθεσης «Τέχνη Εστί… Η Τέχνη μέσα από τους αιώνες. Επιλογή από τις Συλλογές της Marfin Laiki Bank», στη Λευκωσία

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Πρόεδρο της Σλοβενίας

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Πρόεδρο της ΣλοβενίαςO Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριος Καρογιάν είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Σλοβενικής 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρόεδρος της Σλοβενίας παρέστησαν σε επιχειρηματικό φόρουμ που διοργάνωσε το ΚΕΒΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρόεδρος της Σλοβενίας παρέστησαν σε επιχειρηματικό φόρουμ που διοργάνωσε το ΚΕΒΕΤην πεποίθηση ότι οι σλοβενικές επιχειρήσεις μπορούν να πετύχουν αποτελεσματικότερα την επέκτασή τους στις αγορές της Μέσης Ανατολής και του Αραβικού κόσμου σε συνεργασία με τις κυπριακές επιχειρήσεις, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας.

Κοινή συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο της Σλοβενίας

Κοινή συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο της ΣλοβενίαςΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Χριστόφιας, είχε χθες συνάντηση, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Σλοβενίας, κ. Ντανίλο Τουρκ.