15/10/13

Το μεγαλύτερο δίκτυο ενημέρωσης στην Ελλάδα και στην Κύπρο. ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚTΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 1980 - 2013


Δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικου για το ΡΙΚ

Αναφορικά με τη δημόσια συζήτηση που πυροδοτήθηκε σχετικά με την ανάγκη εξορθολογισμού των δαπανών του ΡΙΚ για το 2014, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος επιθυμεί να δηλώσει τα ακόλουθα: «Υπό τις παρούσες δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει ο τόπος μας, όλοι οι οργανισμοί που χρηματοδοτούνται από τον Κύπριο φορολογούμενο πολίτη έχουν υποχρέωση να βάλουν άμεσα τάξη στα του οίκου τους, ιδιαίτερα οργανισμοί που διαχρονικά παρουσιάζουν φαινόμενα σπατάλης.

Ο Υπουργός Εσωτερικών προήδρευσε περιφερειακής σύσκεψης κοινοτήτων της Λευκωσίας, στον Καλοπαναγιώτη

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος προήδρευσε σήμερα το πρωί περιφερειακής σύσκεψης κοινοτήτων της επαρχίας Λευκωσίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Οικίας Εθνομάρτυρα Λαυρεντίου, στον Καλοπαναγιώτη, και αφορούσε τις κοινότητες Γερακιές, Κάμπος, Μηλικούρι, Μουτουλλάς, Οίκος, Πεδουλάς, Τσακκίστρα και Καλοπαναγιώτης.

Παρέμβαση του Βουλευτή Σοφοκλή Φυττή στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ

Σε παρέμβασή του σε συζήτηση για το θέμα της ενσωμάτωσης διαφορετικών κοινωνιών, κατά τις εργασίες της Φθινοπωρινής Συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ. ΟΑΣΕ), στην Μπούντβα του Μαυροβουνίου, o Βουλευτής κ. Σοφοκλής Φυττής ανέφερε, μεταξύ άλλων,

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων δέχθηκε τον Πρέσβη της Δανίας στην Κύπρο


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου δέχθηκε σήμερα τον νέο Πρέσβη του Βασιλείου της Δανίας στην Κύπρο κ. Casper Klynge.

Εκδήλωση για την 53η επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας


Με την ευκαιρία της 53ης επετείου της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Ρωσοκυπριακός Σύνδεσμος Φιλίας διοργάνωσε εκδήλωση στη Μόσχα, στις 7 Οκτωβρίου, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης υποδέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Herman Van Rompuy, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για μονοήμερη επίσκεψη.

Συνάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών με τον Σύνδεσμο Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος είχε σήμερα το πρωί συνάντηση στο γραφείο του με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Αξιωματικών του Κυπριακού Στρατού.

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών συναντήθηκε με τους συνδέσμους ενοικίασης οχημάτων


Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος είχε σήμερα το πρωί συνάντηση με εκπροσώπους του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ενοικιάσεως και του Συνδέσμου Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Βραχυπρόθεσμης και Μακροπρόθεσμης Ενοικίασης Οχημάτων.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων σε εκδήλωση μνήμης του Ιάκωβου Κατσουνωτού, στη Λεμεσό

Να μη μεταδοθεί πριν τις 6.30 μ.μ.

Είναι με ιδιαίτερη συγκίνηση που παρευρίσκομαι σε αυτή την εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον αλησμόνητο Ιάκωβο Κατσουνωτό. Ένα άνθρωπο του λαού μας που πάλεψε μια ολόκληρη ζωή για να ομορφύνει τον κόσμο.

Χαιρετισμός του Υπουργού Υγείας δρος Πέτρου Πετρίδη σε εκπαιδευτικό εργαστήρι για ιατρούς και νοσηλευτές

Ο Υπουργός Υγείας δρ Πέτρος Πετρίδης κήρυξε σήμερα, στο Υπουργείο Υγείας, την έναρξη του πρώτου ετήσιου παγκύπριου εκπαιδευτικού εργαστηρίου κλινικών κατευθυντήριων οδηγιών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Στον χαιρετισμό του ο Υπουργός Υγείας είπε:

Παρέμβαση του βουλευτή κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη στις εργασίες της Φθινοπωρινής Συνάντησης της Κ.Σ. ΟΑΣΕ

Ολοκληρώθηκαν χθες στη Μπούντβα του Μαυροβουνίου οι εργασίες της Φθινοπωρινής Συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ. ΟΑΣΕ).

Ο Υπουργός Γεωργίας συμμετείχε στο Συμβούλιο της ΕΕ για το Περιβάλλον, στο Λουξεμβούργο



Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης συμμετείχε στη Σύνοδο του Συμβουλίου Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Περιβάλλον που πραγματοποιήθηκε, χθες, στο Λουξεμβούργο.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

C O N T E N T S

Ο Υπουργός Γεωργίας συμμετείχε στο Συμβούλιο της ΕΕ για το Περιβάλλον, στο Λουξεμβούργο





Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης συμμετείχε στη Σύνοδο του Συμβουλίου Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Περιβάλλον που πραγματοποιήθηκε, χθες, στο Λουξεμβούργο.