23/9/10

Παρατηρητήριο Τιμών Λιανικής Πώλησης Πετρελαιοειδών- 22/9/2010

23/09/2010

H Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού έχει ολοκληρώσει τη νέα της έρευνα για συλλογή στοιχείων αναφορικά με τα επίπεδα τιμών λιανικής πώλησης πετρελαιοειδών στις 22/9/2010, σε 233 διαφορετικά πρατήρια καυσίμων παγκύπρια.

Γραπτή Δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Νεοκλή Συλικιώτη

23/09/2010
Θα αντιπαρέλθω τον ιδιαίτερα στομφώδη και μηδενιστικό λόγο που χρησιμοποιεί ο Βουλευτής του Κ.Σ. ΕΔΕΚ κ. Γιώργος Βαρνάβα, στην προσπάθειά του να στήσει τα αντιπολιτευτικά του επιχειρήματα και να μειώσει τις επιτυχίες που σημειώνει η Κυβέρνηση Χριστόφια από την εφαρμογή της προσφυγικής της πολιτικής, όμως, οφείλω να του υποδείξω, πως οι ισχυρισμοί του είναι αβάσιμοι.

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που χαιρετίζω το σημερινό σεμινάριο το οποίο διοργανώνεται από την Παγκύπρια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Συντεχνιών Κύπρου (ΠΟΑΣ) σε συνεργασία με την Παγκόσμια Οργάνωση Εργαζομένων (ΕΟ/WOW)

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους στο Σεμινάριο με θέμα: «Περισσότερες και Καλύτερες Θέσεις Εργασίας» (More and better jobs), στη Λάρνακα
23/09/2010

Ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας 23/09/2010 Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι, σχετικά με την υπόθεση της κλοπής ποσότητας εκρηκτικής ύλης από αποθήκες της Εθνικής Φρουράς, τέθηκε σήμερα σε διαθεσιμότητα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, Αρχιλοχίας που υπηρετούσε στο εν λόγω στρατόπεδο.

Eπαφές του Υπουργού Εξωτερικών στη Νέα Υόρκη

23/09/2010
Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Κυπριανού, συνέχισε χθες τις επαφές του στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη με χωριστές συναντήσεις τις οποίες είχε με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών της Μάλτας κ. Τonio Borg, την Υφυπουργό Εξωτερικών του Μεξικού κα Lourdes Aranda, τον Γενικό Γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου κ. Amre Moussa, τον Υπουργό Εξωτερικών της Λευκορωσίας κ. Sergei Martynov, τον Υπουργό Εξωτερικών της Γεωργίας κ. Grigol Vashadze και τον Υπουργό Εξωτερικών της Αρμενίας κ. Edward Nalbandian.

Πρωθυπουργός της Ελλάδας: Η Κύπρος, με τον Πρόεδρο Χριστόφια έχει και φωνή και κύρος και αξιοπιστία στις 

προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού