24/1/11

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Επίτροπο Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων

24/01/2011
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Επίτροπο Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων δρα Πόλυ Μιχαηλίδη, ο οποίος του επέδωσε την Ετήσια Έκθεση του Γραφείου του.


Μετά τη συνάντηση, ο κ. Μιχαηλίδης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι με τον Πρόεδρο Χριστόφια συζήτησαν «αρκετά λεπτομερώς για τις εργασίες που διεξάγει το Γραφείο μας, να ανταλλάξουμε επόψεις γύρω από θέματα επικαιρότητας τόσο στον τομέα των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών όσο και στον τομέα των Ταχυδρομείων και μάς δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε και για το 2010 και τι σκοπεύουμε να κάνουμε το 2011».

Ο κ. Μιχαηλίδης πρόσθεσε ότι παρέδωσε, επίσης, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μια «Έκθεση πολιτικού περιεχομένου για να έχει υπόψη του στις δικές του πολιτικές επαφές και προσπάθειες που κάνει και που αφορούν τον τομέα των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών».

Είπε ακόμη ότι η Έκθεση αυτή παρουσιάζει «το πώς έχουν τα πράγματα στο κατεχόμενο τμήμα του νησιού μας ώστε να γνωρίζει και ο ίδιος και οι συνεργάτες του τι υπάρχει αυτή τη στιγμή στα κατεχόμενα στον τομέα αυτό και πώς βλέπουμε εμείς ορισμένα πράγματα που καλό είναι μια πολιτική ηγεσία να τα έχει υπόψη της».