7/4/11

Γραπτή δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια 07/04/2011 Αν η ατυχής αναφορά μου στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου σε πρώην Υπουργό ότι έλαβε ανεργιακό επίδομα, έθιξε συμπολίτες μας, ειλικρινά απολογούμαι. Είμαι από τους ανθρώπους που όταν διαπράξουν λάθος, και ως άτομο και ως ηγέτης, συνηθίζω να προβαίνω σε αυτοκριτική. Διαβεβαιώνω τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μαζί με τους συνεργάτες μου απερίσπαστος συνεχίζω το σοβαρό και πολυδιάστατο έργο που η Κυβέρνηση παράγει προς όφελος του λαού και της Κύπρου μας. Αυτό το έργο με πλήρη τεκμηρίωση παρουσιάσαμε στη συνέντευξη Τύπου.

Γραπτή δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια
07/04/2011
Αν η ατυχής αναφορά μου στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου σε πρώην Υπουργό ότι έλαβε ανεργιακό επίδομα, έθιξε συμπολίτες μας, ειλικρινά απολογούμαι. Είμαι από τους ανθρώπους που όταν διαπράξουν λάθος, και ως άτομο και ως ηγέτης, συνηθίζω να προβαίνω σε αυτοκριτική.



Διαβεβαιώνω τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μαζί με τους συνεργάτες μου απερίσπαστος συνεχίζω το σοβαρό και πολυδιάστατο έργο που η Κυβέρνηση παράγει προς όφελος του λαού και της Κύπρου μας. Αυτό το έργο με πλήρη τεκμηρίωση παρουσιάσαμε στη συνέντευξη Τύπου.