7/4/11

* Εισφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας στον παγκύπριο έρανο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου Το μεγαλύτερο πολιτικό δίκτυο ενημέρωσης στην Ελλάδα και στην Κύπρο * NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

07/04/2011

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας εισέφερε σήμερα το ποσό των €5.000 στον παγκύπριο έρανο που οργανώνει ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, στο πλαίσιο της 36ης πορείας Χριστοδούλας.



Το ποσό παρέδωσε εκ μέρους του Προέδρoυ Χριστόφια, στο Περίπτερο του Συνδέσμου στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ' στη Λευκωσία, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Τίτος Χριστοφίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κ. Χριστοφίδης είπε ότι "η μάχη ενάντια στον καρκίνο είναι υπόθεση ολόκληρης της κοινωνίας, της Κυβέρνησης, των οργανωμένων συνόλων, αλλά και των ξεχωριστών ατόμων. Είμαι σήμερα εδώ εκ μέρους του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για να εκφράσω τον απέραντο σεβασμό και την εκτίμηση προς όλους τους εθελοντές που λαμβάνουν μέρος σε αυτή τη μάχη και να καταθέσω την εισφορά των €5.000. Η μάχη ενάντια στον καρκίνο έχει μπει σε ένα πιο αναβαθμισμένο επίπεδο, με τη νέα στρατηγική η οποία τώρα εφαρμόζεται. Καλώ όλους τους πολίτες να συμβάλουν με το να γίνουν και οι ίδιοι εθελοντές σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, γιατί ο εθελοντισμός καθορίζει το ύψος του πήχη του πολιτισμού μας", κατέληξε.