13/3/13

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέδωσε τις Πράξεις Διορισμού στην Επίτροπο Ανθρωπιστικών Θεμάτων και την Επίτροπο Περιβάλλοντος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης επέδωσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τις Πράξεις Διορισμού στην Επίτροπο Ανθρωπιστικών Θεμάτων κα Καίτη Κληρίδου και στην Επίτροπο Περιβάλλοντος κα Ιωάννα Παναγιώτου.


Επιδίδοντας τις Πράξεις Διορισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε: «Η κα Κληρίδου θα αναλάβει τα καθήκοντα της Επιτρόπου για Ανθρωπιστικά Θέματα, αλλά και με αρμοδιότητες για τους απόδημους, τις θρησκευτικές ομάδες, τους επαναπατριζόμενους και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει και σε συγκλίσεις ή και επαφές με το τουρκοκυπριακό στοιχείο, και η κα Παναγιώτου αναλαμβάνει καθήκοντα Επιτρόπου Περιβάλλοντος».

Πρόσθεσε επίσης: «Δεν έχω αμφιβολία ότι και οι δύο, με την πείρα που έχετε και ιδιαίτερα με το ζήλο που σας διακρίνει, θα δώσετε μια άλλη διάσταση στις πολιτικές της Κυβέρνησης που αφορούν από τη μια τους απόδημους, τους επαναπατριζόμενους, τις θρησκευτικές ομάδες, αλλά από την άλλη και σε μια περιβαλλοντική πολιτική που θέλουμε να αφήσει το στίγμα του ενδιαφέροντος και για την πράσινη ανάπτυξη και, γενικότερα, για τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος».