23/5/14

ΔΗΜΟΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ


Ο Δήμος Αμμοχώστου σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, τίμά την Τετάρτη, 4 Iουνίου 2014, τους ΄Αριστους Αθλητές και Αθλήτριες της Αμμοχώστου για τις επιδόσεις τους για το 2013, καθώς και Αθλητικά Σωματεία της πόλης, πρωταθλητές και κυπελλούχους 2013 – 2014. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Φασούλα στη «Μικρά Σαλαμίνα» (Art Studio) του Φίλιππου Γιαπάνη στις 20:00.


Θα τιμηθούν επίσης μη εν ενεργεία αθλητές του Ποδοσφαίρου, της Πετοσφαίρισης, του Στίβου οι οποίοι άφησαν το στίγμα τους στον κυπριακό και διεθνή αθλητισμό όπως οι Κώστας Πιερή, Νίκος Πιτσιάουλος στο Ποδόσφαιρο, Νίκος Χρίστου και Παύλος Ιωάννου στην Πετοσφαίριση, Χάρης Δημητρίου στο Στίβο, καθώς επίσης ο αείμνηστος Πανίκος Ιακώβου ο οποίος υπήρξε αθλητής και προπονητής και διακεκριμένη προσωπικότητα του αθλητισμού της Αμμοχώστου και της Κύπρου. Επιπλέον, βραβεύεται ο Αμμοχωστιανός, μη εν ενεργεία, αθλητής Μαικ Ηλία για την πορεία του από τον Άγιο Γεώργιο Εξορινό στην Αμμόχωστο μέχρι τον Απόστολο Ανδρέα. Βραβεύεται επίσης, ο εν ενεργεία, Αμμοχωστιανός προπονητής Νίκος Παναγιώτου για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο την περίοδο 2013-2014.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι ο ΚΟΑ και η εταιρεία ΟΠΑΠ Κύπρου ΛΤΔ τους οποίους ο Δήμος Αμμοχώστου ευχαριστεί θερμά για την συνεχή αρωγή τους.

Παρακαλούμε πολύ όπως παρευρεθείτε στην εκδήλωση και καλύψετε το γεγονός.



ΔΗΜΟΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ