23/1/12

Η Υπουργός Εμπορίου θα μιλήσει σε επιχειρηματικό φόρουμ στο Ισραήλ
23/01/2012
Η Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κα Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού αναχωρεί απόψε για το Τελ Αβίβ, όπου θα συμμετάσχει σε επιχειρηματικό φόρουμ που διοργανώνουν από κοινού το Υπουργείο και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Στόχος του φόρουμ είναι η ενθάρρυνση των επενδύσεων και η προώθηση της συνεργασίας ανάμεσα στα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας των δύο χωρών. Την κα Υπουργό θα συνοδεύσει η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου κα Ζέτα Αιμιλιανίδου.



Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην ισραηλινή πρωτεύουσα η κα Αντωνιάδου θα έχει, επίσης, σειρά συναντήσεων με ομολόγους της Υπουργούς για θέματα της αρμοδιότητάς της. Συγκεκριμένα, θα έχει αύριο το πρωί χωριστές συναντήσεις με τον Υπουργό Βιομηχανίας, Εμπορίου και Εργασίας και τον Υπουργό Τουρισμού, κοινή συνάντηση με τον Αναπληρωτή Γραμματέα της Κυβέρνησης και την Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του Τμήματος Οικονομικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών και, τέλος, θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών και Οδικής Ασφάλειας. Το μεσημέρι θα παρακαθίσει σε γεύμα που θα παραθέσει προς τιμήν της ο Υπουργός Εθνικών Υποδομών.

Το απόγευμα η κα Αντωνιάδου θα μιλήσει στο επιχειρηματικό φόρουμ επί των προοπτικών που διανοίγει για την περιοχή ο τομέας της ενέργειας. Ακολούθως, θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους ισραηλινών εταιρειών που εξέφρασαν την επιθυμία να συναντηθούν μαζί της.

Η Υπουργός Εμπορίου επιστρέφει στην Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 25 Ιανουαρίου.