31/3/11

Συνεντεύξεις Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας

31/03/2011
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας θα δώσει συνέντευξη Τύπου με θέμα την Εσωτερική Διακυβέρνηση, την Τρίτη 5 Απριλίου στις 5.45 μ.μ., στο Προεδρικό Μέγαρο. Η διάρκεια της συνέντευξης Τύπου θα είναι μία ώρα και 30 λεπτά.



Επίσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δώσει συνέντευξη Τύπου με θέμα το Κυπριακό, τη Δευτέρα 11 Απριλίου στις 5.45 μ.μ., στο Προεδρικό Μέγαρο, διάρκειας μίας ώρας και 30 λεπτών.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που επιθυμούν να παραστούν στη συνέντευξη Τύπου της 5ης Απριλίου, να επικοινωνήσουν μέχρι αύριο Πέμπτη 31 Μαρτίου, στις 6 μ.μ., στο τηλέφωνο 99588299 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση rmrimagi@gmail.com για να δηλώσουν το όνομά τους και το ΜΜΕ που εκπροσωπούν.

Όσον αφορά τη συνέντευξη Τύπου της 11ης Απριλίου, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 6 Απριλίου, στις 6 μ.μ.

Σημειώνεται ότι όσοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα παρευρεθούν θα πρέπει να βρίσκονται στο Προεδρικό Μέγαρο 30 λεπτά ενωρίτερα από την έναρξη της συνέντευξης Τύπου.

Οι συνεντεύξεις Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας θα μεταδίδονται απευθείας από την τηλεόραση του ΡΙΚ.

Η σειρά των ερωτήσεων που θα υποβάλουν οι δημοσιογράφοι (εντός του χρονικού πλαισίου της μίας ώρας και 30 λεπτών) είναι η εξής και θα ακολουθηθεί αλφαβητική σειρά για κάθε ΜΜΕ στην κατηγορία του:

Τηλεοπτικοί σταθμοί
Καθημερινές εφημερίδες
Πρακτορεία Ειδήσεων
Ραδιοφωνικοί σταθμοί παγκύπριας εμβέλειας
Εβδομαδιαίες εφημερίδες
Διαδικτυακά ΜΜΕ