14/5/10

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

14/05/2010
Φανέλα με το δεκάρι του Παναθηναϊκού στην οποία αναγράφεται το όνομα «Χριστόφιας» δώρισε η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκού στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια.



Η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με επικεφαλής τον Α’ Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας κ. Αντώνη Αντωνιάδη και συνοδευόμενη από κλιμάκιο της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αλκής, επισκέφθηκε σήμερα τον Πρόεδρο Χριστόφια με τον οποίο συνομίλησαν για τις επιτυχίες της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Υποδεχόμενος την αντιπροσωπεία ο Πρόεδρος Χριστόφιας ανέφερε ότι ο ίδιος είναι επίτιμο μέλος της Αλκής Λάρνακας, ενώ συνομίλησε με τα μέλη της αντιπροσωπείας για την πορεία του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας εξέφρασε την αγάπη του για τον αθλητισμό και ειδικότερα για το άθλημα του ποδοσφαίρου υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία της ευγενούς άμιλλας. Εξέφρασε, ωστόσο, βαθιά θλίψη για το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα και είπε ότι δίνει μάχη για την εξάλειψη της.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δώρισε στην αντιπροσωπεία ένα στεφάνι ελιάς, σύμβολο της ειρήνης και της αγάπης. Από πλευράς της η αντιπροσωπεία χάρισε στον Πρόεδρο Χριστόφια μια ποδοσφαιρική φανέλα του Παναθηναϊκού στην οποία αναγράφεται το επίθετο του Προέδρου της Δημοκρατίας και ο αριθμός 10.