27/6/17

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφθασε στο Κραν Μοντανά

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης έφθασε το απόγευμα στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας όπου θα συμμετέχει στη Διάσκεψη για την Κύπρο, που αρχίζει αύριο 28 Ιουνίου 2017, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.


Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, τα μέλη της διαπραγματευτικής ομάδας, τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και τεχνοκράτες έφθασε μετά το μεσημέρι στη Γενεύη, όπου με ελικόπτερο μεταφέρθηκε στο Κραν Μοντανά.

Απόψε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακαθίσει σε δείπνο που παραθέτουν τα Ηνωμένα Έθνη. Στο δείπνο θα παρακαθίσουν επίσης, μεταξύ άλλων, ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας, οι Υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας, Τουρκίας και Ηνωμένου Βασιλείου, ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο και άλλοι.

Απόψε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει επίσης συνάντηση με τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών και με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου.
Αύριο στις 10 το πρωί (ώρα Ελβετίας) θα ξεκινήσουν οι εργασίες της Διάσκεψης για την Κύπρο, στο Συνεδριακό Κέντρο του Κραν Μοντανά.

___________