5/4/16

ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ  ΒΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ
ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Τα  κόμματα που διαχρονικά μας κυβέρνησαν και μας συγκυβέρνησαν, χτίζουν την προεκλογική τους τακτική, πάνω σε αντιπαραθέσεις για το ποιος έχει βλάψει περισσότερο τον τόπο μας
Ως Συμμαχία Πολιτών δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε ριζοσπαστικές και καινοτόμες προτάσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες
5 Απρ. 16
Είναι δυστυχώς θλιβερό το γεγονός ότι από τις προεκλογικές συζητήσεις και τις αντιπαραθέσεις απουσιάζουν οι τεκμηριωμένες θέσεις για τα κεφαλαιώδη ζητήματα, όπως αυτό του Κυπριακό και του χαμηλού βιοτικού επίπεδου των πολιτών. Αντίθετα παρατηρούμε ένα θορυβώδη συναγωνισμό μεταξύ των κομμάτων του παλαιοκομματικού κατεστημένου για το ποιος συμμετείχε στα περισσότερα σκάνδαλα, το ποιος καταχράστηκε περισσότερα χρήματα και το ποιος έχει περισσότερα στελέχη του στα δικαστήρια και στη φυλακή.
Σε μια εποχή όπου οι πολίτες αναζητούν λύσεις στα σοβαρά και χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν, που ψάχνουν για μια χαραμάδα ελπίδας, τα  κόμματα που διαχρονικά μας κυβέρνησαν και μας συγκυβέρνησαν, χτίζουν την προεκλογική τους τακτική, πάνω σε αντιπαραθέσεις για το ποιος έχει βλάψει περισσότερο τον τόπο μας.
Αυτό αποτελεί κατάντια για το επίπεδο της πολιτικής μας ζωής. Το παλαιοκομματικό κατεστημένο συγκροτημένα προσπαθεί να απαξιώσει όσο περισσότερο μπορεί το σύστημα ώστε να οδηγήσει τους πολίτες στην αποχή.
Ήρθε επιτέλους η ώρα οι πολίτες μέσω της ψήφου τους στις 22 Μαΐου, να στείλουν ηχηρό μήνυμα και να τους εξαναγκάσουν σε αλλαγή πολιτικής πρακτικής. Να σταματήσουν τις μικροκομματικές σκοπιμότητες, τα σκάνδαλα και τη διαφθορά και να επικεντρωθούν επιτέλους στην παραγωγή πολιτικής.
Ως Συμμαχία Πολιτών δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να εμπλακούμε σε οποιεσδήποτε στείρες αντιπαραθέσεις, αλλά αντίθετα θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε ριζοσπαστικές και καινοτόμες προτάσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες, όπως αυτά της οικονομίας, της ποιότητας ζωής των πολιτών, της υγείας, της διεύρυνσης της δημοκρατίας, του πραγματικού και ουσιαστικού εκσυγχρονισμού του Κράτους, των μεταρρυθμίσεων ώστε σταδιακά να αναβαθμίζεται ο τόπος μας και να βρίσκουν οι συμπολίτες μας τη χαμένη τους περηφάνια.