17/7/14

Η Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τις επετείους του 1974

Η Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά
θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τις επετείους του 1974


Η εκ των Αντιπροέδρων της Βουλής των Ελλήνων, κα Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, φθάνει αύριο, 18 Ιουλίου στην Κύπρο για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τις μαύρες επετείους του 1974, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του Σώματος, κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η κα Κόλλια-Τσαρουχά θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη, από τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου, από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β’, ενώ θα έχει χωριστές συναντήσεις με το Δήμαρχο Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη και με τον Διαπραγματευτή, κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων – Εγκλωβισμένων – Αγνοουμένων - Παθόντων, κα Σκεύη Κουκουμά-Κούτρα, θα παραθέσουν, εξάλλου, από κοινού δείπνο εργασίας προς τιμή της κας Κόλλια.