17/4/13

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συνδέσμου Αξιωματικών του Κυπριακού Στρατού 17/04/2013

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου είχε σήμερα συνάντηση με εκπροσώπους του Συνδέσμου Αξιωματικών του Κυπριακού Στρατού. Μετά το πέρας της συνάντησης ο Υπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων μου ως Υπουργός Άμυνας είχα σήμερα συνάντηση με τον Σύνδεσμο Αξιωματικών του Κυπριακού Στρατού.

Έχω ενημερώσει τον Σύνδεσμο για τους βασικούς άξονες της πολιτικής της νέας Κυβέρνησης και είχα επίσης την ευκαιρία να ανταλλάξω κάποιες απόψεις και προβληματισμούς όσον αφορά κοινά ενδιαφέροντα των αξιωματικών αλλά και του Υπουργείου Άμυνας.

Υπάρχουν θέματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή το Υπουργείο, όπως το σημαντικό νομοθετικό πλαίσιο που αφορά τις κρίσεις, προαγωγές και αφυπηρετήσεις. Θα είμαστε σε συνεργασία και επαφή μαζί τους για να καταλήξουμε όλοι μαζί σε μια νομοθεσία η οποία θα διασφαλίζει τον εκσυγχρονισμό της Εθνικής Φρουράς.

Έχω τονίσει στα μέλη του Συνδέσμου ότι για να πετύχει η σημαντική μας αποστολή απαιτείται προσήλωση στο καθήκον, πειθαρχία, συνεργασία και συλλογική προσπάθεια από όλους, αλλά πάνω από όλα σεβασμός προς τους θεσμούς.

Θα έχω την ευκαιρία πολύ σύντομα να τα ξαναπώ με τον Σύνδεσμο».