29/3/13

Συνάντηση του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με τον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού 29/03/2013

Στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλλει το Υπουργείο Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος για στήριξη των γεωργοκτηνοτρόφων της Κύπρου, ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης, συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργο Λακκοτρύπη. Στόχος της συνάντησης ήταν η εξεύρεση τρόπων στήριξης των γεωργών και κτηνοτρόφων, ώστε να ξεπεραστούν άμεσα συγκεκριμένα προβλήματα που προκύπτουν από τις εξελίξεις στην οικονομία.



Η συζήτηση περιελάμβανε, ανάμεσα σε άλλα, και θέματα εμπορίας των ζωοτροφών, καθώς επίσης και τρόπους προώθησης των κυπριακών γεωργοκτηνοτροφικών προϊόντων στην εγχώρια αγορά.

Το Υπουργείο Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος θα συνεχίσει τις επαφές με όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες και φορείς, με στόχο την απάμβλυνση των επιπτώσεων που έχει η αναδιάρθρωση του τραπεζικού τομέα στην κυπριακή κτηνοτροφία και γεωργία.