28/11/11

Ο Υπουργός Γεωργίας συναντήθηκε με μέλη του REACTION – Youth for the Prevention
28/11/2011
Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλής Αλετράρης είχε σήμερα συνάντηση με μέλη του Συμβουλίου του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού REACTION – Youth for the Prevention.



Κατά τη συνάντηση τα μέλη ενημέρωσαν τον κ. Υπουργό για τη δράση του Οργανισμού αναφορικά με την οδική ασφάλεια, την εκπαίδευση, τη νεανική παραβατικότητα, τη δημόσια και ατομική υγεία και το περιβάλλον. Συγκεκριμένα έγινε αναφορά στην προκήρυξη του προγράμματος «Άρτεμις» το οποίο αφορά την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή των νέων σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Ο κ. Υπουργός συνεχάρη τα μέλη για το έργο που επιτελεί ο Οργανισμός REACTION – Youth for the Prevention και εξέφρασε την πρόθεση του Υπουργείου Γεωργίας να στηρίξει τις προσπάθειες του με στόχο την ενημέρωση των νέων και την εμπλοκή τους στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Τέλος, ο κ. Αλετράρης σημείωσε ότι ο Οργανισμός θα ενισχυθεί οικονομικά για τις περιβαλλοντικές του εκδηλώσεις και εκστρατείες πληροφόρησης.