23/2/11

Χθες ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει κονδύλι για την ανέγερση αίθουσας εκδηλώσεων στο Προεδρικό Μέγαρο. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι προφανώς έχω συγχύσει τα κονδύλια. NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου για το κονδύλι της αίθουσας εκδηλώσεων στο Προεδρικό Μέγαρο
23/02/2011





Χθες ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει κονδύλι για την ανέγερση αίθουσας εκδηλώσεων στο Προεδρικό Μέγαρο. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι προφανώς έχω συγχύσει τα κονδύλια.

Δεν είναι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος που σύγχυσε τα κονδύλια. Είναι ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που, προφανώς, δεν γνωρίζει ότι το κονδύλι υπάρχει στον Προϋπολογισμό του 2011 και έχει μάλιστα υπερψηφιστεί και από τον ίδιο.

Το κονδύλι βρίσκεται κάτω από το Κεφάλαιο 01.01 Προεδρία και Προεδρικό Μέγαρο, στο Άρθρο 03.319 (Δευτερεύοντα Έργα) και ειδική μνεία για την αίθουσα γίνεται στο επεξηγηματικό μνημόνιο, που αναφέρεται στην Προεδρία, σελ. 6.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς ενημέρωση του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου.

Αρχή