12/10/10

Xαιρετισμός του Yπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη στην εναρκτήρια τελετή του Προγράμματος «Ambassadors in Tourism» στη Λευκωσία
12/10/2010
Να μη μεταδοθεί πριν τις 8 μ.μ.



Δε θα μπορούσα να μην αποδεχθώ την πρόσκληση του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού στο ξεκίνημα ενός τόσο πρωτοποριακού προγράμματος, των «Ambassadors in Tourism».

Σας καλωσορίζω όλους στην ομάδα προώθησης του κυπριακού συνεδριακού τουρισμού και σας διαβεβαιώνω ότι τα θετικά αποτελέσματα του προγράμματος είναι δεδομένα για όλους μας.

Τόσο το προσωπικό μας στην Κύπρο, οι Εμπορικοί μας Ακόλουθοι στο εξωτερικό, αλλά και εγώ προσωπικά θα στηρίξουμε το πρόγραμμα των «Ambassadors in Tourism» με όλα τα μέσα που διαθέτουμε, με την ενθάρρυνση και προώθηση σχετικών έργων υποδομής και με την προβολή του συνεδριακού τουρισμού μέσω των δραστηριοτήτων των Εμπορικών μας Κέντρων.

Εκ μέρους του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού εκφράζω τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού για την πρωτοβουλία αξιοποίησης του πιο σημαντικού πλεονεκτήματος της Κύπρου: Των ανθρώπων μας. Πρόκειται για το πιο αυθεντικό εργαλείο μάρκετινγκ που είχαμε ποτέ.

Σας εύχομαι ειλικρινά κάθε επιτυχία στο πρόγραμμα και στον καθένα από εσάς προσωπικά.


Σημ.: Το χαιρετισμό θα διαβάσει ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού κ. Λεύκος Φυλακτίδης.